888Sport

888Sport - 100€ vedonlyöntibonus

8.8

Bonukset

9.0/10

Kohdevalikoima

9.0/10

Kertoimet

8.5/10

Tykkäämme

  • Matalat kierrätysvaatimukset
  • Laaja kohdevalikoima
  • Verovapaat voitot

Emme tykkää

  • Käännetty vain osittain suomen kielelle
  • Ei suomenkielistä asiakaspalvelua

888Sport vedonlyöntisivusto

888sport on yksi suurimmista kansainvälisistä vedonlyöntitoimistoista. Sen taustayhtiö perustettiin jo vuonna 1997, joten kyseessä on yksi vedonlyöntimarkkinoiden kokeneimmista toimijoista.

888Sport käännettiin hiljattain myös Suomen kielelle, mikä tekeekin siitä mielenkiintoisen vaihtoehdon myös suomalaisille vedonlyönnin ystäville!

Sivusto operoi Gibraltarin pelilisenssin alaisuudessa, joka on huomattavasti luotettavampi pelilisenssi, kuin esimerkiksi Curacaon pelilisenssi. Sivustolta saatavat voitot ovat suomalaisille verovapaita.

888Sport vedonlyöntibonus

888Sport tarjoaa uusille asiakkaille 100% tervetuliaisbonuksen 100€ asti. Vedonlyöntibonus on mahdollista saada käyttöönsä ensitalletuksen yhteydessä.

Tervetuliaisbonuksen kierrätysvaatimus on 5X bonus ja kierrätykseen vaadittava minimikerroin on 1,50 per kohde.

Lisäksi sivustolta on mahdollista saada ilmaisvetoja ja muita bonuksia pelikassaa kohentamaan.

BonusKierrätysKoodiMinimikerroin
100% bonus 100€ asti5X bonusEt tarvitse1,50

Lunasta bonus

Bonuskoodi

888Sport.com vedonlyöntibonus on saatavilla ilman bonuskoodia.

Kohdevalikoima ja kertoimet

888Sportin kohdevalikoima on lähes identtinen markkinoiden muiden kärkinimien kanssa. Veikkauskertoimet ovat ylempää keskitasoa ja hyviä peli-ideoita on mahdollista löytää myös sivuston ”888 Specials” -osiosta, joka päivittyy joka päivä.

Urheilusarjoista vahviten edustettuina ovat NHL, Mestarien Liiga, Valioliiga ja NBA. Kotimaisista sarjoista mukana ovat ainakin Liiga, Mestis Veikkausliiga ja jalkapallon ykkösdivari.

Muista lajeista mukana ovat suositut tennis, golf, baseball ja moni muu. Kohteita on saatavilla runsaasti myös live-vedonlyönnin puolella, joten kohteita riittää mukavasti vuoden jokaiselle päivälle.

888Sport Suomi

888_sport_bonuksia

888 Sport käännettiin hiljattain suomen kielelle, joten sivustolla on helppoa pelata, vaikka englanti ei olisikaan omia vahvuuksia. Aivan kaikkia osioita ei ole vielä käännetty kuitenkaan täysin suomeksi. Esimerkiksi bonusehdot ja kampanjat ovat usein englanniksi, joten sivustolla tarvitaan ainakin välttävää englannin kielen taitoa.

Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

Rahansiirrot pelitililli voit hoitaa suomalaisten verkkopankkien kautta. Vaihtoehtoisesti voit käyttää luottokorttia tai nettilompakkopalveluita, kuten Skrillia tai NetElleria. Myös kotiutukset hoituvat samoilla menetelmillä.

Asiakaspalvelu palvelee englanninkielellä ja siihen saa helpoiten yhteyden sivustolta löytyvän yhdeydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse [email protected]

Asiakaspalvelu on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, mutta odotamme vielä suomenkielisen asiakaspalvelun aukeamista!

888Sport kokemuksia ja arvostelu

888Sport on kansainvälisesti hyvin arvostettu vedonlyöntiyhtiö, jossa on turvallista pelata niin vedonlyöntiä, pokeria kuin kasinopelejäkin. Sivuston kohdevalikoima ja kertoimet riittävätkin vaativallekin pelaajalle ja voittojen kotiutuksessa ei ole esiintynyt ongelmia.

Miinuspuolena mainittakoon, että sivusto on huhujen mukaan rajoittnaut isoja voittoja saavuttaneita pelaajia asettamalla pelaajille esimerkiksi panosrajoja.

Kokonaisuudessaan kokemuksemme 888 Sportista ovat hyvin positiiviset. Sivustoa kannattaa kokeilla ainakin sen verran, että saat lunastettua tarjolla olevan 100 euron tervetuliaisbonuksen.