Betfinal

Betfinal vedonlyönti - 100€ bonus

8.8

Bonukset

8.5/10

Kohdevalikoima

9.0/10

Kertoimet

9.0/10

Tykkäämme

  • Kilpailukykyiset kertoimet
  • Paljon erikoisvetoja
  • 100€ tervetuliaisbonus

Emme tykkää

  • EU-lisenssi puuttuu
  • Asiakaspalvelun aukioloajat heikot

Betfinal vedonlyönti

Betfinal on vuonna 2013 perustettu pelisivusto, jonka perustajat ovat pelialan ammattilaisia ja aktiivisia pelaajia itsekin. Betfinal keskittyy pääasiassa vedonlyöntiin, mutta sivuilla on myös paljon erilaisia nettikasinopelejä.

Sivuston aloittaessa toimintansa esimerkiksi suomenkielistä versiota nettisivuista ei ollut, mikä on voinut tehdä Betfinalista tuntemattoman operaattorin suomalaisille nettipelaajille. 

Betfinal Bonus vedonlyöntiin

Betfinal myöntää uusille asiakkailleen bonuksen vedonlyöntiin; 100% talletusbonuksen 100 euroon asti. Bonuksen avulla vedonlyönnin voi siis aloittaa jopa 200 eurolla sivustolla.

Pelisivustolta saatu bonus ja siihen oikeuttava talletus on kierrätettävä viisi kertaa 45 päivän aikana. Minimikerroin tähän haasteeseen on 1.90, joka ei ole helpoimmasta päästä, mutta myös vaikeampiakin ehtoja löytyy.

Tervetuliaisbonukseen liittyy myös yksi erityisehto; vedonlyöntikuponkiin ei saa panostaa yli 50% bonuksen määrästä. Jos siis uusi pelaaja hankkii 100 euron bonuksen, voi vetoa lyödä vain 50 euron edestä, jotta kierrätysehdot täyttyvät.

Bonusta ei saa käyttöönsä, jos talletuksen tekee paysafecardilla.

Lunasta bonus

Betfinal bonuskoodi

Betfinalin sivuilla käytetään bonuskoodia tervetuliaisbonuksen hankkimiseen. Talletuksen yhteydessä uutta pelaajaa neuvotaan hyvin, miten talletus tulee tehdä, jotta lisärahat pelitililleen saa käytettäväksi.

Betfinal bonuskoodi on ODDS1. Kun tätä koodia käyttää, bonus aktivoituu automaattisesti pelitilille.

Kohdevalikoima ja kertoimet

Betfinalin sivuilta on mahdollista löytää vedonlyöntikohteita mitä ihmeellisimmistä lajeista – ainakin näin suomalaisen silmiin.

Perinteisistä vedonlyöntikohteista ei puutu mikään, sillä niin jalkapallo, jääkiekko, tennis kuin monet muutkin lajit ovat vahvasti edustettuja.

Erikoisemmista lajeista voidaan mainita ainakin kelttiläinen jalkapallo, Gaelic Hurling, surffaus ja shakki. Sivustolla voi siis lyödä vetoa monien lajien asiantuntijat.

Kertoimet ovat todella hyvää luokkaa niin suosituimmissa lajeissa kuin vähemmän seuratuissakin kohteissa. Sivuston tarjoamat kertoimet pesevät monet muut netin vedonlyöntisivustot, joten siltä osin sivusto on ehdottomasti kokeilunarvoinen pelipaikka.

Betfinal Suomi

Pelisivusto on käännetty suomen kielelle, mikä vetoaa luonnollisesti suomalaisten vedonlyöjiin. Kaikkea sivuilla olevaa materiaalia ei kuitenkaan ole mahdollista saada suomeksi – ainoastaan tärkeimmät toiminnot.

Suomalainen asiakaspalvelu sen sijaan on hieman kiven alla. Sivusto kyllä tarjoaa suomenkielistä livechat-palvelua, mutta tietyillä ehdoilla. Ikinä ei voi olla varma, onko suomenkielinen asiakaspalvelija paikalla, vaan sitä täytyy erikseen kysyä.

Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

Betfinalin sivuilla on mahdollista tallettaa rahaa monipuolisin keinoin. Erilaiset nettilompakot ja luottokortit ovat käytössä, ja niiden lisäksi rahaa voi myös siirtää pankkisiirroilla ja paysafecardilla. Trustlya ei kuitenkaan ole mahdollista käyttää.

Asiakaspalveluajat ovat hieman supistetut, sillä sitä on mahdollista saada reaaliaikaisesti ainoastaan klo 14.00 – 21.00. Sähköpostiviestejä voi lähettää toki milloin vain, ja niihin vastataan 24 tunnin sisällä.

Betfinal kokemuksia ja arvostelu

Parasta Betfinalin sivustossa ovat kohdevalikoima, kertoimet sekä yksinkertainen käyttöliittymä, johon ei ole lisätty turhaa sälää laisinkaan.

Myös tervetuliaisbonus on markkinoiden parhaimmistoa, mikä tekee tästä sivustosta erittäin hyvän vaihtoehdon pelaamiseen.

Vaikka suosittua talletus- ja kotiutusmenetelmää Trustlya ei sivustolta löydykään, toimivat talletukset ja kotiutukset nopeasti.

Kotiutuksissa tulee kuitenkin ottaa huomioon se, etteivät Betfinalin sivustolta voitetut rahat ole verovapaita Suomessa, joten suuret voitot voivat kiinnittää verottajan huomion.

Myös erilaiset kampanjat ja sujuvasti toimiva livevetojen alusta herättävät takuulla mielenkiintoa suomalaispelaajien keskuudessa.

Sivusto kannattaakin ottaa kokeiluun; antelias 100€ vedonlyöntibonus ei ole ainoa asia, mikä saa jäämään Betfinalin vedonlyönnin pariin.

Liity nyt