Betser

Betser - 10€ kierrätysvapaa ilmaisveto

8.3

Bonukset

8.0/10

Kohdevalikoima

9.0/10

Kertoimet

8.0/10

Tykkäämme

  • Hyvät kampanjat
  • Kierrätysvapaa bonus
  • Helppokäyttöiset kotisivut

Emme tykkää

  • Ei kaikkia rahansiirtomenetelmiä

Betser vedonlyönti

Betser on uusu mielenkiintoinen vaihtoehto vedonlyönnin suurkuluttajille. Suhteellisen uutena tuttavuutena sivusto on pyrkinyt tuomaan raikkaan tuulahduksen vedonlyöntisceneen.

Aivan erityinen vedonlyöntiliiga on yksi asia, minkä Betser.com vedonlyönti pelaajilleen tarjoaa. Kahden viikon ”kausilla” kilpaillaan siitä, kenen vedonlyöntitaidot ovat parhaimmat. Vedonlyöntiliigassa on eritasoisia sarjoja, joista voi nousta ylempään ja tippua alempaan – taistellen hienoista palkinnoista.

Betser bonus vedonlyöntiin

Betserin tervetuliaisbonuksena toimii ilmaisveto, joka on 10 euron arvoinen, kun ensiksi tallettaa ja asettaa 20 euron vedon johonkin vedonlyöntikohteeseen.

Bonukseen liittyy useita hyviä puolia; kierrätysehtoja ei ole, eikä minimikerrointa ole asetettu. Käytännössä kyseessä on siis melkeinpä ilmaiset 10 euroa, sillä asettamalla viisaan ilmaisvedon saa sen heti kotiutettua.

Muutkin Betserin tarjoamat kampanjat ovat kierrätysehdottomia. Pelaajan ei siis tarvitse tarjouksen voittaessaan tai saadessaan miettiä, kuinka monesti tai millä ehdoilla se täytyy käyttää erilaisissa vedonlyöntikohteissa, ennen kuin bonus on oikeasti omaa rahaa.

Lunasta bonus

Betser bonuskoodi

Sivustolla ei ole käytössä bonuskoodia, vaan bonuksen saa käyttöönsä automaattisesti, kunhan on asettanut vaaditun 20 euron vedon. Mitään muitakaan ehtoja bonukseen ei liity, joten niiltä osin bonus on oikeinkin käytännöllinen.

Kohdevalikoima ja kertoimet

Kaikki urheilulajit, joihin kohteita tarjotaan, löytyvät helposti sivustolta Urheilu-välilehdeltä. Näitä lajeja on runsaasti, sillä kohteita löytyy yhteensä 32 eri urheilumuodosta.

Jos otetaan esimerkkinä jokin Englannin Valioliigan jalkapallo-ottelu, voidaan huomata, että erilaisia vaihtoehtoja vedonlyöntiin löytyy myös hurja määrä.

Tällaista ottelua klikatessa eteen avautuu lähes 100 erilaista vedonlyöntityyppiä, joista valita itselle paras. Esimerkiksi over/under-vetoja löytyy jopa alle 8 maaliin asti, ja otteluista löytyy myös erilaisia erikoisvetomahdollisuuksia.

Betserin tarjoamista kertoimista ei voi valittaa, sillä ne eivät jää jälkeen monistakaan muista vedonlyöntiyhtiöistä. Sivustolla voi siis pelata huoletta – yhtiö ei yritä huijata asiakkaitaan normaalia matalammilla kertoimilla.

Betser Suomi

Betser sopii suomalaisille vedonlyöjille monilta osiltaan erinomaisesti.

Sivusto on suomennettu sataprosenttisesti, rahansiirrot toimivat suomalaisten käyttämillä talletus- ja kotiutusmenetelmillä, ja asiakaspalvelua saa kelvollisilla aukioloajoilla kotimaisella kielellä.

Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu on avoinna kello 8.00 – 22.00. Nämä aukioloajat ovat livechatin aukioloaikoja; palautetta voi lähettää ja apua pyytää myös muulloin jättämällä viestin asiakaspalvelijoille.

Pelisivustolla on käytössä kaikki käytetyimmät rahansiirtomenetelmät, joten talletuksissa ja kotiutuksissa ongelmia ei tule. Ainoa talletusmenetelmä, jonka voi huomata puuttuvan, on paysafecard.

Sivusto tarjoaa rahansiirtomenetelminä seuraavat tavat: NetEller, Skrill, Trustly, MasterCard, Visa sekä Zimpler.

Betser kokemuksia ja arvostelu

Betser eroaa vedonlyöntiyhtiönä muista sivustoista eritoten kampanjoidensa ja tarjouksiensa myötä, jotka edustavat niin sanotusti uutta aikaa. Pelaajia pyritään viihdyttämään uusilla tavoilla, mitä voidaan pitää hienona asiana.

Sivuston tervetuliaisbonukseen ei liity kierrätysehtoja, mikä on todella myönteinen asia.

Pelattavuudeltaan ja tarjonnaltaan tätä sivustoa on turvallista suositella kaikenlaisille vedonlyöjille. Ja pelaamisen pääsee aloittamaan kierrätysvapaalla 10€ ilmaisvedolla, joten mikäs sen mukavampaa!

Liity nyt