Betsson

Betsson vedonlyönti - 100€ bonus

9.2

Bonukset

9.5/10

Kohdevalikoima

10.0/10

Kertoimet

8.0/10

Tykkäämme

  • Jatkuva viikottainen ilmaisvetobonus
  • Yksinkertaiset ja helppokäyttöiset sivut
  • Huippulaaja kohdevalikoima

Emme tykkää

  • Ylikertoimet vähissä

Betsson vedonlyönti

Betsson avasi vedonlyönnin virtuaaliset ovensa vuonna 2002, ja siitä lähtien nousu huipulle on ollut nopeaa. Nykypäivänä Betssonin alaisuuteen kuuluvat vedonlyöntiyhtiöistä Betsafe, NordicBet sekä luonnollisesti Betsson-vedonlyöntisivusto.

Sami Hyypiän edustaman Betssonin asiakasmäärä kaikki sivustot yhteen laskettuna on noin puoli miljoonaa pelaajaa, mikä kertoo jo paljon yhtiön suosiosta.

Suuri suosio ei ole sattumaa, sillä Betsson tarjoaa paljon pelattavaa ja hyvät tervetuliaisbonukset.

Betsson bonus vedonlyöntiin

Betssonin vedonlyöntibonus uusille asiakkaille on talletuksen tuplaus 100 euroon asti. Uudella asiakkaalla voi siis olla maksimissaan 200 euroa pelirahaa pelien alkaessa.

Kyseinen bonus vedonlyöntiin tulee kierrättää kuudesti vähintään 1.50-kertoimella. Betssonin bonus ei ole ns. non sticky bonus

Kannattaa pitää mielessä, että ensitalletus tulee tehdä jollakin muulla talletusmenetelmällä kuin NetEllerillä tai Skrillillä, sillä niillä tehdyt talletukset eivät oikeuta bonukseen.

Ensitalletusbonuksen lisäksi Betsson tarjoaa myös viikottaisia ilmaisvetoja; kun lyö johonkin jalkapallo-otteluun vähintään 20 euron vedon minimikertoimella 1.50, saa 10 euron ilmaisvedon live-kohteisiin. Tällaisen ilmaisvedon voi hankkia joka viikko.

Lunasta bonus

Betsson bonuskoodi

betsson_vedonlyöntibonus

Valitsemalla rekisteröitymisen jälkeen pelisivustolta ”Minun pelitilini” -kohdan ja aktivoimalla bonuksen saa tervetuliaisedun käyttöönsä. Erillistä bonuskoodia Betssonilla ei siis ole käytössä.

Samaisesta kohdasta voi myös seurata kierrätysehtojen täyttymistä. Kuusinkertainen kierrätysvaatimus ei ole huonoimmasta päästä, mutta kiristyneessä kilpailussa jotkut vedonlyöntiyhtiöt voivat tarjota helpompiakin kierrätysehtoja.

Kohdevalikoima ja kertoimet

Betssonin kohdevalikoima koostuu kymmenistä eri urheilulajeista, mutta myös erilaisista erikoiskohteista viihdekohteista politiikkaan ja talouteen. Tärkeimmistä, eli urheilulajeista, on mahdollista löytää monia kymmeniä kohteita jo yhden ottelun alta.

Lisäksi alati suosiotaan kasvattavat eSports-tapahtumat löytyvät Betssonin kohdevalikoimasta. Kokonaisuudessaan Betssonin kohteista muodostuu todella kilpailukykyinen valikoima.

Kohteiden kertoimissa Betsson jää hieman jälkeen markkinoiden kärkipäästä. Varsinkin altavastaajien kertoimet ovat usein pienempiä kuin joillakin muilla vedonlyöntisivustoilla, mutta missään nimessä kertoimet eivät kuitenkaan ole surkeimmasta päästä pelaajien näkökulmasta.

Betsson Suomi

Betsson on pyrkinyt pääsemään suomalaisten sydämiin erilaisten kampanjoiden ja mainoskasvojen myötä. Esimerkiksi tällä hetkellä suomalaisjalkapallolegenda Sami Hyypiä on hankittu edustamaan vedonlyöntiyhtiötä, mikä omalta osaltaan osoittaa, että suomalaisten toiveita halutaan myös toteuttaa vedonlyöntitoiminnassa.

Betssonin sivut on käännetty 17 kielelle, suomi mukaan luettuna. Suomen kielen käännökseen on käytetty aikaa; joissakin tapauksissa suomenkielisistä sivuista näkee selkeästi, että kääntäminen on tehty hutiloiden, mutta Betssonin kohdalla asia ei ole näin.

Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

Betssonin sivuilla toimivat talletusvälineinä Siirto, Pikasiirto, Trustly, Visa, MasterCard, Skrill, NetEller, Visa Entropay, Paysafecard sekä Maestro verkkopankkisiirtojen lisäksi. Listasta ei puutu yhtäkään suurta siirtovälittäjää, joten tallettaminen ja kotiuttaminen on tehty helpoksi.

Hyvin toimivaan asiakaspalvelu-chatiin pääsee usein nopeasti ja vaivattomasti. Sivustolla on näkyvissä useissa eri paikoissa chat-näppäin, jota klikkaamalla pääsee kysymään apua suomenkielellä aamuyhdeksästä kello yhteen yöllä ja englanniksi ympäri vuorokauden.

Betsson kokemuksia ja arvostelu

Vedonlyöntikokemus Betssonin sivuilla on miellyttävä sivuston yksinkertaisuuden myötä. Sivuille ei ole lisätty paljoakaan ylimääräistä, mikä tekee navigoimisen ja tärkeimpien tietojen löytämisestä helppoa.

Tallettaminen ja kotiuttaminen on tehty helpoksi, sillä Betssonilla käyvät kaikki tunnetuimmat rahansiirtomenetelmät. Tallettaminen on nopeaa, ja kotiutukset hoituvat parilla klikkauksella.

Kotiutusnopeus ei toisaalta ole täysin markkinoiden kärkiluokkaa, sillä rahojen saapumisessa tilille voi kestää parikin päivää.

Vaikka Betssonin tarjoamat kertoimet eivät olekaan parhaimpia mahdollisia vedonlyöntimarkkinoilla, pelaamisen vaivattomuus ja miellyttävyys voi helposti tuoda pelaajan yhä uudelleen Betssonin vedonlyöntisivustolle. Lisäksi viikottainen 10€ ilmaisveto on erinomainen etuisuus pelaajille.

Liity nyt