Betway

Betway - 100€ vedonlyöntibonus

8.5

Bonukset

8.5/10

Kohdevalikoima

8.5/10

Kertoimet

8.5/10

Tykkäämme

  • Todella laaja valikoima vetokohteita jalkapallossa
  • Tuttu ja turvallinen peliyhtiö – luotettavuus korkealla tasolla
  • Sivuston helppokäyttöisyys

Emme tykkää

  • Suomenkielinen asiakaspalvelu on hidas

Betway vedonlyönti

Betway vedonlyönti on yksi monista Betway Groupin hallinnoimista brändeistä. Suuren yhtiön monialainen palvelutarjonta luo sivuston ympärille kuvan luotettavan- ja turvallisenoloisesta peliympäristöstä, johon uusien pelaajien on helppo liittyä mukaan.

Tämä pelisivusto on vahvasti myös ajan hermolla. Pysäyttämättömässä nosteessa oleva e-urheilu on kasvamassa vedonlyöntisivustoilla koko ajan vain suuremmaksi ja suuremmaksi vedonlyöntikohteeksi, mikä ei ole Betwaylta jäänyt huomaamatta.

Uudessa aallossa mukana surffaileva Betway on kuitenkin perimmillään myös perinteinen vedonlyöntitoimisto, jossa tuttuun tapaan veikkauskohteista ylivoimaisesti suurin on jalkapallo.

Suositulta sivustolta ei kuitenkaan puutu mitään. Riittävän laajan valikoiman ja kilpailukykyisten kertoimien siivittämänä se kuuluu kiistatta suurien pelisivustojen eliittiin.

Betway bonus vedonlyöntiin

Betwayn sivuille rekisteröityä uutta pelaajaa odottaa varteenotettava vedonlyöntibonus, jonka saa käyttöön ensimmäisellä talletuskerralla. Bonus on 100-prosenttinen aina 100 euroon asti.

Nostaaksesi rekisteröitymisbonuksen ja sen tuottamat voitot, on sinun kierrätettävä 6-kertainen määrä suhteutettuna annettuun bonukseen, vähintään 1.75 kertoimella.

Sivusto haluaa panostaa asiakkaidensa tyytyväisyyteen kuulemalla heidän mielipiteitään sivustoon ja pelaamiseen koskevissa asioissa.

Hyvä esimerkki tästä toimivasta yhteistyöstä kuluttajan ja tarjoajan välillä on Betwayn julkistama uusi bonusjärjestelmä, joka mahdollistaa sen, että pelaaja voi nostaa käteisvaransa käyttäjätililtään, milloin tahansa. Täten pelaajalla itsellään on suurempi päätösvalta omaan pelaamiseen liittyvissä asioissa

Bonuksien lisäksi käyttäjällä on mahdollisuus liittyä mukaan kampanjoihin, jotka tarjoavat mukaan liittyneelle ilmaisvetoja tiettyjen ehtojen perusteella.  

Lunasta bonus  

Betway bonuskoodi

Rekisteröitynyt pelaaja saa bonuksen käyttöönsä automaattisesti tehtyään talletuksen tilille, joten erillistä bonuskoodia ei tarvita.

Pelaajan on hyvä kuitenkin muistaa talletusta tehdessään, että bonuksen voimassaoloaika kestää talletuksen alusta 30 päivää. Bonus täytyy siis sen ajan sisällä kierrättää, jotta siitä saisi kaiken irti.

Kohdevalikoima ja kertoimet

Kohdevalikoimasta löytyy kansainväliselläkin tasolla ajateltuna vähän kaikkea kaikille – joskin tarjonta ei välttämättä ole ihan niin suurta kuin joidenkin muiden suurten vedonlyöntisivustojen kohdalla parhaimmillaan.

Jääkiekkoon, e-urheiluun ja jopa hevosurheiluunkin tietyllä tavalla erikoistuneen Betwayn suosituimmasta vedonlyöntikohteesta ei ole epäselvyyttä; jalkapallo löytyy kohdevalikoiman muuten aakkostellun listan ylimmältä pallilta.

Betwayn kohdalla jalkapallon laajalle vetokohdevalikoimalle on kuitenkin hyvä syy. Isosta-Britanniasta kotoisin oleva vedonlyöntifirma keskittyy tietenkin vankasti alueensa suosituimman lajin tukemiseen vedonlyönnin saralla.

Yhtiöllä on myös yhteistyösopimus valioliigaseura West Hamin kanssa, joka sekin on osallaan vankistanut Betwayn suurta asemaa nimenomaan jalkapallovedonlyöntisivustona.

Jos sivuston käyrää laskee hieman alaspäin suppeampi kohdevalikoima, sitä nostaa takaisin selvästi ylöspäin suurien lajien monipuoliset ja hyvät kertoimet.

Betway Suomi

Yhdelletoista eri kielelle, mukaan lukien suomen kielelle, käännetty sivusto palvelee suomenkielistä käyttäjäänsä riittävän hyvin. Käyttäjän miellyttävän pelikokemuksen saavuttaminen ei ainakaan siis jää siitä kiinni.

Sivustolta löytyy paljon tietoa pelaamiseen liittyvistä asioista, ja ne on välillä hyvinkin yksityiskohtaisesti selitetty. Betway Suomi sopii suomalaisille pelaajille hyvin, sillä sivusto on rekisteröity ETA-alueelle. Sen myötä sivustolla pelaaminen on verovapaata.

Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

Rahansiirto toimii nopeasti ja huolettomasti valitsemasi rahansiirtomenetelmän avulla. Betway.com kelpuuttaa muun muassa Visan, PayPalin sekä paysafecardin, jotka ovat kaikki suosittuja vedonlyöntisivustojen keskuudessa. Nopeimmat kotiutukset kasinolta ja vedonlyönnistä saat nettilompakoiden avulla. 

Asiakaspalvelua saa suomen kielellä ottamalla yhteyttä ylläpitoon sähköpostin välityksellä. Sivustolta löytyy myös 24/7 toimiva livechat, mutta se palvelee vain englanninkielellä.

Betway kokemuksia ja arvostelu

Betway on tyylikkään brändinsä ansiosta vedonlyöntiyhtiö vertaansa vailla. Sivusto keskittyy pääasiassa pitämään huolen suosituimpien lajien runsaasta tarjonnasta, mutta pystyy myös tarjoamaan vaativammallekin asiakkaalle kaiken tarvittavan – ja vähän vielä ekstraa.

On kuitenkin selvää, että isojakin sponsorisopimuksia tehnyt peliyhtiö haluaa panostaa toiminnassaan mieluummin yhteen suureen osa-alueeseen laajemman monipuolisuuden sijasta.

Tämä pelisivusto tarjoaa ehkä siis hieman yksipuolisemman, mutta sitäkin laadukkaamman valikoiman jalkapalloon ja muihin isoihin lajeihin kohdistuneista vetokohteista.

Tutustu sivustoon tänään ja saat 100% ensitalletusbonuksen 100€ asti.

Liity nyt

casumo_ilmaisveto