Expekt

Expekt - Lunasta 100€ ilmaisveto

8.7

Bonukset

9.0/10

Kohdevalikoima

9.0/10

Kertoimet

8.0/10

Tykkäämme

  • Jopa 100€ ilmaisveto uusille asiakkaille
  • Yli 30 000 avointa kohdetta päivittäin
  • Suomenkielinen ja verovapaa

Emme tykkää

  • Panosrajoitukset tulevat vastaan nopeasti

Expekt vedonlyönti

Vuonna 1999 perustettu vedonlyöntisivusto Expekt oli ensimmäisiä suuria vedonlyöntioperoijia Pohjoisessa Euroopassa. Jo pitkään pyörineen pelisivuston päämarkkinat ovat Ruotsissa ja Puolassa, mutta 23 eri kielelle käännetty sivusto on suosittu myös laajalti muuallakin Euroopassa.

Expektin oranssisävytteinen sivusto on houkutellut useita miljoonia käyttäjiä rekisteröitymään sivuillensa turvallisen, luotettavan ja kilpailukykyisen vedonlyöntitarjontansa ansiosta. Sivustolta löydät kaiken tarvittavan – et sen enempää tai vähempää.

Expekt.com tarjoaa uusille asiakkailleen jopa 100€ arvoisen ilmaisvedon ensimmäisen vedon yhteydessä.

Expekt vedonlyöntibonus

BonusKierrätysKoodiMinimikerroin
Jopa 100€ ilmaisvetoEi kierrätystäEt tarvitse2,00

Lunasta bonus

Expektin vedonlyöntibonus on jopa 100€ arvoinen ilmaisveto. Ilmaisveto toimii siten, että sivusto hyvittää ensimmäisen vedon panoksen sinulle puolittain aina 100€ asti. Isoimman edun saat käyttöösi siis asettamalla 200€ ensivedon, josta saat pelitilillesi 100€ ilmaisvedon kaupan päälle.

Ilmaisvedolla ansaituilla voitoilla ei ole kierrätysvaatimusta, mutta ilmaisvedolla ansaituista voitoista maksetaan vain nettovoitto-osuus. Ilmaisvedon saat riippumatta siitä, onko ensimmäinen vetosi voitollinen tai tappiollinen. Kyseessä on siis yksi parhaista vedonlyöntibonuksista nykymarkkinoilla.

Expekt bonuskoodi

expekt_ilmaisveto width=

Ilmaisvedon voit aktivoida samalla, kun teet ensitalletuksen ja asetat ensimmäisen vedon. Et siis tarvitse erillistä bonuskoodia bonuksen lunastamiseen.

Tarjoukseen sopivan talletuksen voi tehdä debit- tai credit-kortilla, pankkisiirrolla tai Instant Bankilla. E-lompakolla tai paysafecardilla tehdyt talletukset eivät sovellu tähän tarjoukseen.

Kohdevalikoima ja kertoimet

Expektin kohdevalikoima on riittävän kattava tyydyttämään kokeneemmankin vedonlyöjän tarpeet. Monipuolisesta valikoimasta ei totuttuun tapaan jalkapallo lopu, mutta toiseen ääripäähän mennessä pelaaja voi pureutua esimerkiksi dartsin, speedwayn tai nascarin ihmeelliseen maailmaan.

Expektin kertoimet ovat vähintäänkin muihin vedonlyöntisivustoihin verrattuna keskivertoiset tai ehkä jopa hieman normaalia suotuisammat. Suurimpiin palloilulajeihin ensisijaisesti keskittyvä sivusto saattaakin olla oiva vaihtoehto vedonlyömiseen juurikin niissä suurissa lajeissa, joissa Expekt useiden esimerkkien valossa näyttäisi olevan anteliaampi kertoimien suhteen, kuin moni muu vedonlyöntisivusto.

Myös livevetoa tarjoava sivusto on perinteisten pitkävedon ja tulosvedon lisäksi panostanut merkittävimpien sarjojen kohdalla erikoisvetoihin, joita löytyy tasoitusvetojen, maalintekijöiden ja muiden vetojen muodossa rutkasti.

Sivustolta löytyy myös erittäin hyödyllinen cashout-toiminto, joilla omien vetojen seiftaaminen onnistuu todella näppärästi.

Expekt Suomi

Expektiltä löytyy suomalaisia ajatellen kaikki tarvittava urheilukohteita ja asiakaspalvelua myöten. Pohjoismainen Expekt.com toimii suomalaiselle vedonlyöjälle erinomaisesti, sillä se tarjoaa paljon talvilajeihin keskittyviä vetokohteita.

Sivusto on suomennettu täydellisesti, joka on aina hyvä luotettavuuden tuntomerkki. Toisekseen se tekee sivuston käyttämisestä luonnollisesti helpompaa.

Hyvin suomennetulla sivustolla myös vasta pikku hiljaa vedonlyöntiin mukaan tulevat pelaajat ovat hyvissä käsissä, sillä sivustolta löytyy joka puolelta kattavasti tietoa ja apua ongelmatilanteisiin.

Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

Expekt tarjoaa käyttäjälleen mahdollisuuden valita jopa kymmenestä erilaisesta rahansiirtomenetelmästä, jolla tallettaa rahaa omalle pelitilille. Pelaaminen ei ainakaan pitäisi siis jäädä kiinni siitä, etteikö kullekin löytyisi sopivaa rahansiirtomenetelmää.

Useat eri rahansiirtomenetelmät tekee sivustosta entistä helposti lähestyttävämmän. Oli se nimittäin sitten tilisiirto, maksu- tai pankkikortti tai vaikkapa nykyaikaisempi nettilompakko – se onnistuu Expektillä.

Ja mikäli jokin asia ei jostain syystä onnistuisi, sivustolla saa helposti ota yhteyttä –lomakkeen avulla yhteyden suomenkieliseen asiakaspalvelutiimiin, joka on saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa. Englanninkielinen livechat on sen sijaan auki aamuyhdestätoista keskiyöhön saakka, jota voi myös hyödyntää tarpeiden mukaan.

Expekt kokemuksia ja arvostelu

Loppuun jaamme vielä Expekt kokemuksia, joita olemme keränneet kahden viikon ajan. 

Expekt Suomi sopii täydellisesti pohjoismaisena vedonlyöntiyhtiönä juurikin pohjoismaisille vedonlyöjille, jotka eivät tarvitse mitään muuta, kuin mitä Expektillä on tarjolla. Sivusto on luotettava, turvallinen ja hyvien kertoimien sävyttämä paketti, joka ei ole pettänyt ennenkään – eikä tule myöskään pettämään jatkossa.

Ainoa selkeä yksittäinen negatiivinen puoli löytyy sivustosta, joka on hieman kömpelönnäköinen grafiikaltaan. Muuten yksinkertaisen elegantisti järjestelty sivusto saisi päivittää ulkoasuaan modernimpaan versioon ja kehittää pelialustaansa kohti nykypäivää.

Suurimpana plussana mainittakoon todella mehevä uuden pelaajan bonus, joka on peräti 100€ arvoinen kierrätysvapaa ilmaisveto. Suosittelemmekin kokeilemaan tätä sivustoa ainakin sen verran, että saat lunastettua rahanarvoisen bonuksen pelitilillesi.

Lunasta bonus