Jetbull

Jetbull - 75€ vedonlyöntibonus

8

Bonukset

8.5/10

Kohdevalikoima

8.0/10

Kertoimet

7.5/10

Tykkäämme

  • Kattava kohdevalikoima
  • Hyvä ja laaja live-vedonlyönti
  • Verovapaat voitot suomalaisille

Emme tykkää

  • Mobiili kaipaa kehittämistä
  • Bonuskierrätyksen minimikerroin on korkea

Jetbull vedonlyönti

Vuonna 2007 perustettu Jetbull vedonlyöntisivusto tarjoaa suomalaisille kelpo kattauksen vedonlyöntikohteita. Sivusto on erikoistunut etenkin jalkapallon vedonlyöntiin, mutta onpa sivustolla mahdollista löytää myös kotimaisia palloilusarjoja.

Alunperin Jetbull.com aloitti toimintansa Iso-Britannian vedonlyöntimarkkinoilla, jonka jälkeen se on levinnyt jo lukuisiin muihin Euroopan maihin. Sivustolta löytyy edelleen Iso-Britannian pelilisenssi, joka on yksi maailman tarkimmista ja luotettavimmista pelilisensseistä.

Jetbull on rekisteröity myös Maltan peliviranomaisten toimesta, joten sivustolla ansaitut voitot saat aina verovapaina pelitilillesi.

Jetbull vedonlyöntibonus

Jetbullin tervetuliaisbonus on 50% talletusbonus 75€ asti. Saat täyden bonuksen käyttöön, kun talletat sivustolle 150€. Tällöin pääset aloittamaan pelaamisen 225 euron pelikassalla. 

Vedonlyöntibonuksen saat käyttöösi rekisteröitymällä ja tekemällä samalla ensitalletuksen. Bonus näkyy tämän jälkeen pelitililläsi automaattisesti.

Bonuksen kierrätysvaatimus on 6X talletus + bonus. Bonuksen kierrätyksen minimikerroin on 2,00, mikä on aavistuksen korkea markkinoiden parhaisiin vedonlyöntibonuksiin vertailtaessa.

Lunasta bonus

Bonuskoodi

Jetbullin sivuilla et tarvitse bonuskoodia bonusten lunastamiseen. 

Kohdevalikoima ja kertoimet

Sivuston kohdevalikoima on keskittynyt suuriin lajeihin, kuten jalkapalloon, koripalloon ja tennikseen. Aivan markkinoiden laajinta kohdevalikoimaa sivulta ei löydy, mutta kaikki suomalaisten suosikkilajit ja sarjat löytyvät kyllä pelilistoilta.

Kaikki samat kohteet ovat saatavilla myös Jetbullin mobiilissa, jossa vedot on lähes yhtä helppo asettaa kuin työpöytäversiolla.

Erityiskiitoksen sivusto ansaitsee kattavasta live-vedonlyönnistään, jossa on päivittäin satoja, jopa tuhansia pelikohteita. 

Jetbullin kertoimet ovat selkeästi Veikkauksen kertoimia korkeammat, joten omille vedoille saa sivustolta mukavasti vastinetta.

Jetbull Suomi

Jetbullin sivut käännettiin hiljattain suomeksi ja vaikka sivusto ei vielä 100% suomenkielinen olekaan, niin käännökset on kuitenkin toteutettu varsin laadukkaasti natiivin suomalaisen toimesta.

Sivusto tarjoaa myös suomalaisille verovapaat voitot, kiitos Maltan pelilisenssin. Lisäksi talletukset ja kotiutukset on mahdollista toteuttaa kotimaisilla verkkopankeilla, joten Jetbull sopii suomalaisille erinomaisesti.

Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

Rahansiirrot pelitilille ja kotiutukset pankkitilille on mahdollista suorittaa verkkopankilla, luottokortilla, Skrillilla tai NetEllerilla. Rahasiirroista ei peritä komissioita ja siirrot näkyvät pelitilillä välittömästi.

Asiakaspalveluun saat yhteyden lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai käyttämällä sivuston livechattia.

Jetbull kokemuksia ja arvostelu

Loppuun jaamme vielä henkilökohtaisia Jetbull kokemuksia, joita keräsimme kahden viikon ajan. 

Pitkään pelialalla toiminut yhtiö osaa palvella asiakkaitaan ensiluokkaisesti ja tämä näkyy etenkin nopeassa asiakaspalvelussa sekä maksuttomissa rahansiirroissa. 

Sivuston kohdevalikoima ja kertoimet ovat kilpailukykyisiä markkinoiden muiden pelisivustojen kanssa ja live-vedonlyöntipuoli on erinomaisessa kunnossa tällä sivustolla. Pelattavaa riittää siis niin ennen tapahtumia lyötävissä vedoissa sekä live-kohteissa.

Kehityskohteina mainittakoon mobiilisovelluksen vanhanaikaisuus sekä suomenkielisen asiakaspalvelun puuttuminen. Nämä toivottavasti korjaantuvat jo lähitulevaisuudessa.

Kokonaisuudessaan annamme Jetbull.comille hyvän arvosanan ja yli 10 vuotta alalla toiminut peliyhtiö on turvallinen paikka aloittaa vedonlyönnin pelaaminen.

Sivustolle saat tervetuliaisbonuksena 75€ ensitalletusbonuksen, joka onkin varsin hyvä syy ainakin kokeilla Jetbull vedonlyöntisivustoa!

Liity nyt

Lisää arvosteluita:

Karamba kokemuksia
Rizk kokemuksia
Olybet kokemuksia