Lsbet

LS Bet - 120€ vedonlyöntibonus

8.5

Bonukset

9.0/10

Kohdevalikoima

8.5/10

Kertoimet

8.0/10

Tykkäämme

  • Hyvä 120€ tervetuliaisbonus
  • Paljon mielenkiintoisia vedonlyöntikampanjoita
  • Live-vetojen valikoima erinomainen

Emme tykkää

  • Asiakaspalvelu ei saatavilla suomeksi
  • Ei suomenkielisiä kotisivuja

LS Bet vedonlyönti

Varsinkin Suomen ulkopuolella suosiota kerryttänyt LS Bet vedonlyönti on rakentanut hyvät puitteet vedonlyöntiin. Sivusto on erikoistunut moniin eri urheilulajeihin, mikä näkyy suoraan laajassa vedonlyöntikohdevalikoimassa.

Suomalaisille sivusto ei siis varmastikaan kovin usein soita kelloja, eikä ihmekään; sivustoa ei ole saatavissa suomen kielellä, eivätkä voitot ole verovapaita Suomessa, koska sivustolta puuttuu eurooppalainen pelilisenssi.

Kyseessä on kuitenkin hyvin laadukas pelisivusto, mistä kertoo sivujen toimivuus, tavallista korkeammat bonustarjoukset ja muut yhtiön tarjoamat palvelut.

LS Bet vedonlyöntibonus

LS Bet bonus vedonlyöntiin on enimmillään jopa 120 euron arvoinen. Talletusbonuksella ensitalletuksen voi kaksinkertaistaa aina 120 euroon asti.

Minimitalletus bonusta varten on LS Betillä 20 euroa. Tällöin uusi rekisteröityvä asiakas saa yhteensä 40 euroa pelirahaa aloittaessaan vedonlyönnin sivustolla.

LSBetiltä saatu bonus ja siihen käytetty talletus tulee kierrättää vedonlyönnissä yhteensä kuusi kertaa vähimmäiskertoimella 1.80.

Tervetuliaisbonukseen liittyy yksi hieman harvinaisempi ehto; uuden pelaajan tulee ensiksi lyödä vetoa tallettamallaan summalla vähintään kertoimella 1.50. Vasta tämän jälkeen uuden asiakkaan bonus kilahtaa pelitilille.

Lunasta bonus

LS Bet bonuskoodi

LS Betillä ei ole käytössä erillistä bonuskoodia – tervetuliaisbonus ilmestyy suoraan pelitilille, kunhan edellä mainittu ehto on täytetty.

Kohdevalikoima ja kertoimet

LSBetin vedonlyöntikohteet ovat kohdistettuina pääasiassa jalkapalloon, mutta paljon pelattavaa löytyy myös muista lajeista. Samalla sivusto tarjoaa todella hyviä tarjouksia eriteltyinä eri lajeihin, esimerkiksi tennikseen ja koripalloon.

Esimerkkejä tällaisista bonuksista ovat 200 euron arvoiset bonukset koripalloon ja 100 euron ilmaisvedot tennikseen, joita ilmestyy sivuille varsinkin suurten turnausten ja alkavien kausien aikaan.

Sivustolta löytyy myöskin alusta livevedoille. Tarjonta LS Betin livevedoissa ei huimaa päätä, mutta joitakin hyviä kohteita on aina tarjolla.

Mahdollisuuksia livevetoihin voi löytyä kuitenkin harvinaisimmistakin lajeista – esimerkiksi vinttikoirien juoksukisoista.

LS Betin tarjoamat kertoimet edustavat vahvaa keskitasoa vedonlyöntimarkkinoilla. Varsinkin jalkapallokohteisiin kannattaa kiinnittää huomiota, sillä brittiläiseen tapaan sivusto haluaa tarjota hyvät pelattavat kohteet kuningaslajiin.

LS Bet Suomi

Pelisivustolla ei ole mahdollista tehdä rahansiirtoja suomalaisille tutuilla menetelmillä. Erilaiset tarjoukset ja kampanjat sopivat kuitenkin hienosti suomalaisvedonlyöjille. 

Toisaalta suomalaiset pelaajat eivät voi olla täysin tyytyväisiä kaikkeen LS Betin tarjontaan. Curacaon pelilisenssi ei esimerkiksi oikeuta verovapaisiin voittoihin suomalaispelaajia ajatellen.

Koska sivut eivät ole käännettynä suomeksi, on myös selvää, ettei asiakaspalvelua ole mahdollista saada suomen kielellä.

Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

LS Betin pelitilille talletuksia on mahdollista tehdä luottokorteilla sekä nettilompakoilla Skrillillä ja NetEllerillä. 

Muut rahansiirtomenetelmät ovat pääasiassa muiden maiden siirtotapoja, joita suomalaiset eivät kovinkaan usein ole käyttäneet. Esimerkiksi Euteller ja Trustly puuttuvat sivuston tarjonnasta. Mikäli haluat nopeat kotiutukset, suosittelemme sinua käyttämään nettilompakoita. 

Sivusto tarjoaa asiakaspalvelua 24/7 hyvin ja tehokkaasti toimivan live chatin avulla.

LSBet kokemuksia ja arvostelu

LSBet ei ehkä ole suomalaisille ensimmäinen vaihtoehto vedonlyöntipaikaksi, sillä monet suomalaisille tärkeät palvelut jäävät sivustolta uupumaan. Myös pelikohteista uupuva Suomen kansallislaji pesäpallo voi närkästyttää joitakin suomalaisfaneja.

Sivusto kuitenkin tarjoaa todella kilpailukykyisiä tarjouksia pelaajilleen. Erilaiset tarjoukset voivat nousta satojen eurojen arvoisiksi, ja ne hyödyntämällä voi netota kohtuullisesti kahisevaakin.

Vaikka sivustoa ei täysin rinnoin voikaan suositella nimenomaan suomalaispelaajille, on hyvä 120€ tervetuliaisbonus sopiva kannustin pelaamiseen.

Mikäli kierrätysehtojen täyttäminen koituu liian vaikeaksi rastiksi, on tarjolla vielä monia muitakin vedonlyöntisivustoja.

Liity nyt