LVBet

LV Bet - 50€ vedonlyöntibonus

8.3

Bonukset

8.0/10

Kohdevalikoima

9.0/10

Kertoimet

8.0/10

Tykkäämme

  • Laaja kohdevalikoima urheiluun (varsinkin käsipalloon)
  • Rehdit kierrätysehdot
  • Helppokäyttöinen sivusto

Emme tykkää

  • Ei suomenkielisiä kotisivuja
  • Ei suomenkielistä asiakaspalvelua

LVBet vedonlyönti

Selkeät vedonlyöntisivut ja hyvän aloitusbonuksen tarjoava LV Bet voi olla monelle suomalaiselle hieman tuntematon vedonlyöntipaikka. Sen ei kuitenkaan tarvitsisi olla, sillä sivusto tarjoaa hyvät pelipuitteet suomalaispelaajille.

Vuonna 2016 avattu sivusto tarjoaa verovapaat voitot suomalaispelaajille Maltan pelilisenssin myötä.

Sivusto sopii muutenkin bonuksineen ja toimintoineen hyvin suomalaisille vedonlyöjille, vaikka sivustoa ei olekaan käännetty suomen kielelle.

LV Bet bonus vedonlyöntiin

Uudet asiakkaat saavat LV Betin sivuilla vedonlyöntibonuksen joka on enimmillään 50 euron arvoinen. Sadan prosentin talletusbonuksen 50 euroon asti saa käyttöönsä rekisteröitymisen ja ensitalletuksen yhteydessä.

LV Bet bonus vedonlyöntiin tulee kierrättää kuusi kertaa vedonlyönnissä, minimikertoimella 1.80.

Tähän kierrätykseen lasketaan mukaan niin ensisijainen talletus kuin siitä poikiva bonuskin; jos siis uusi pelaaja tallettaa maksimimäärän 50 euroa, tulee sivustolla pelata 600 euron edestä, jotta varat ovat kotiutettavissa.

Kierrätysehdot eivät ole vaikeimmasta päästä – haasteellisempiakin tarjouksia löytyy. Kuusinkertainen kierrätys 1.80-minimikertoimella on varteenotettava tarjous uusille pelaajille.

Lunasta bonus

LV Bet bonuskoodi

Bonuskoodia ei ole käytössä LVBetillä. Bonus lisätään automaattisesti pelitilille ensitalletuksen yhteydessä.

Bonusta ei saa käyttöönsä, jos käyttää talletustapana NetElleriä tai Skrilliä. Jos näitä talletuskeinoja käyttää, menettää heti oikeutensa bonukseen.

Mikäli uusi pelaaja ei jostain syystä halua käyttöönsä ensitalletusbonusta, tulee rekisteröitymisvaiheessa merkitä rasti kohtaan ”NO BONUS”.

Kohdevalikoima ja kertoimet

Hyvin suunniteltuilta sivuilta löytyy helposti paljon erilaisia vedonlyöntikohteita – lähes 40 eri lajista.

Tavallisimpien lajien lisäksi sivustolla voi lyödä vetoa shakinpeluusta, politiikasta, verkkopallosta ja muista eksoottisimmista vedonlyöntikohteista. Tavalliset lajit ovat usein todella laajasti varustettuja.

Hyvän kohdevalikoiman lisäksi sivusto tarjoaa hyvin toimivan alustan livevetojen lyömiseen. Jopa vesipoolo on usein edustettuna live veto -välilehdellä, ja totta kai jalkapallosta ja muista suurista lajeista löytyy paljon pelattavaa.

LVBet on – älkää kysykö miksi – erikoistunut eritoten käsipalloon, johon löytyy paljon erilaisia pelikohteita. Käsipalloon tarjotut kertoimet ovat muutenkin huippuluokkaa, kun yleisesti ottaen veikkauskertoimet ovat taattua keskiluokkaa.

LV Bet Suomi

LV Betin sivuja ei ole mahdollista saada suomen kielellä, mikä ei tietystikään imartele suomalaisia vedonlyönnin ystäviä. Muutoin sivusto on selkeästi suunniteltu, vaikka ne pyörivätkin toisinaan hieman hitaasti.

Tarjoukset ja kampanjat ovat suomalaisille usein tuttuja, eivätkä tarjotut erikoisetuudet useinkaan tuota päänvaivaa suomalaispelaajille. Suomalaisia pelaajia voikin kohtuullisen hyvillä mielin ohjata kokeilemaan vedonlyöntiä LV Betin sivuille.

Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

Rahansiirrot hoituvat vedonlyöntisivustolla helposti NetEllerillä, Skrillillä, paysafecardilla tai Eutellerillä. Myös eniten käytetty talletusmenetelmä Trustly on käytössä, mikä helpottaa talletusten ja kotiutusten tekoa huomattavasti.

Muistathan, että listan kahdella ensimmäisellä talletustavalla ei saa käyttöön tarjottua ensitalletusbonusta.

Live chat -palvelua sivustolla saa englanniksi, saksaksi ja puolaksi. Aukioloajat näihin palveluihin ovat aamuseitsemästä iltakymmeneen jokaisena viikonpäivänä.

Suomenkielistä asiakaspalvelua sivustolta ei ole mahdollista saada.

LV Bet kokemuksia ja arvostelu

Hyvin tavanomaisia palveluja ja bonuksia tarjoava LVBet ei jää jälkeen juurikaan millään osa-alueella muihin sivustoihin verrattuna.

Toisaalta sivusto ei myöskään häikäise toiminnallaan. Kyseessä on kokonaisuudessaan hyvin toimiva pelipaikka, jossa pelaaminen on turvallista ja luotettavaa.

Tosiaalta: jos olet käsipalloasiantuntija, niin kyseessä on ehdottomasti sinun pelisivustosi. LVBet tarjoaa laajan valikoiman käsipallokohteita ja hyviä kertoimia kyseisiin otteluihin.

Totta kai myös muut urheiluasiantuntijat voi hyvillä mielin ohjata tälle pelisivustolle. Mukava 50€ aloitusbonus saa varmasti peli-innon nousemaan!

Liity nyt