Matchbook

Matchbook vedonlyöntipörssi - 500€ cashback

8.7

Bonukset

8.0/10

Kohdevalikoima

8.5/10

Kertoimet

9.5/10

Tykkäämme

  • Maailman parhaita vedonlyöntipörssejä
  • Kilpailukykyiset kertoimet
  • Jopa 500€ cashback tappioista

Emme tykkää

  • Ei suomenkielisiä sivuja

Matchbook vedonlyönti

Matchbook on vedonlyöntipörssi, joka on noussut suureen suosioon etenkin Iso-Britannian pelimarkkinoilla.

Britteinsaarilta alkunsa saaneella peliyhtiöllä on vankka kokemus pelialalta, mikä heijastuu selvästi myös sivuston toimintaan. Erilaiset toiminnot – esimerkiksi rahansiirrot ja asiakaspalvelu – sujuvat todella jouhevasti.

Myös itse tärkein, eli vedonlyöntivalintojen tekeminen tapahtuu sujuvasti. Kyseessä todella on yksi parhaimmista vedonlyöntisivustoista maailmassa.

Matchbook bonus vedonlyöntiin

Matchbook ei suoranaisesti tarjoa tiettyä tervetuliaisbonusta uusille pelaajille. Käytössä on hieman monimutkaisempi systeemi.

Sivuston vasemmasta alalaidasta on mahdollista löytää painike ”Colossus Jackpots”, josta löytyy erilaisia, tietynlaisia kampanjoita vedonlyöntiin. Näitä kampanjoita kutsutaan syndikaateiksi eli ns. yhtymävedoiksi.

Syndikaatti on vedonlyöntityyppi, jossa pelaaja yhdistää voimansa muiden pelaajien kanssa pelaamaan osana suurempaa vedonlyöntikuponkia.

Jokaista syndikaattia hallitsee kapteeni, joka tekee lipun valinnat ja Cash Out -päätökset. Voit olla kapteeni tai liittyä muiden kapteenien syndikaatteihin.

Syndikaattien voitot jaetaan osallistujien kesken suhteessa heidän henkilökohtaiseen panokseensa.

Matchbookilta voit saada jopa 500€ cashback -bonuksen tappioistasi.

Lunasta bonus

Kohdevalikoima ja kertoimet

Matchbookin tarjoama kohdevalikoima on myös laadukas. Sivustolta löytyvät kaikenlaiset erilaiset vedonlyöntityypit moneen eri lajiin.

Ainoa suurempi kokonaisuus, joka sivustolta puuttuu, ovat eSports-kohteet. Elektronisen urheilun otteluita ei ole mahdollista pelata Matchbookin sivuilla.

Tavallisten urheilukohteiden lisäksi sivustolla on mahdollista lyödä vetoa myös erikoisemmista asioista – esimerkiksi politiikan tapahtumista.

Kertoimiltaan Matchbook edustaa markkinoiden kärkijoukkoa. Oli laji mikä tahansa, on sivuston tarjoamien kohteiden kertoimia vaikea päihittää – sivusto sopiikin erinomaisesti suuria single- ja tuplavetoja suosiville pelaajille.

Sivusto itsekin myöntää tämän ja mainitsee vielä, ettei panosten suuruuksia kontrolloida suurien voittajienkaan kohdalla.

Matchbook Suomi

Kun mietitään suomalaisille sopivia vedonlyöntitoimistoja, ei Matchbookia voi arvottaa aivan niiden kärkijoukkoon. Sivustoa ei esimerkiksi ole saatavilla suomen kielellä.

Lisäksi erilaiset kampanjatoiminnot ovat suhteellisen monimutkaisia. Vaikka nuo kampanjat – esimerkiksi syndikaattivedot – ovatkin mielenkiintoisia, vaatii niihin perehtyminen aikaa.

Kun kaiken informaation saa ainoastaan englanniksi, voi sivustolla pelaaminen tuntua aluksi raskaalta.

Matchbookin tarjoamat pelikohteet ja kertoimet ovat varmasti kuitenkin omiaan herättämään kiinnostusta myös suomalaispelaajissa. Voitot ovat myös verovapaita eurooppalaisen lisenssin myötä.

Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

Matchbookin sivuilla on mahdollista tehdä rahansiirtoja Visalla, MasterCardilla, Skrillillä, NetEllerillä ja paysafecardilla. Saat Matchbookilta nopeat kotiutukset pankkitilille vuoden jokaisena päivänä.

Englanninkieliseen live chatiin saa yhteyden Contact Us -välilehden kautta. Live chat on avoinna kellonajoilla 10.00 – 3.00. Suomenkielistä asiakaspalvelua ei ole saatavilla.

Matchbook kokemuksia ja arvostelu

Todella laadukkaana vedonlyöntisivustona Matchbookia on helppo suositella kaikille vedonlyönnin ystäville, vaikka suomalaisille pelaajille sivustoa ei olekaan kohdistettu. Kyseessä on ennemminkin universaali pelipaikka, jossa viihtyvät kaikki.

Matchbookin tarjoamat kertoimet ovat huippuluokkaa. Lisäjännitystä ja -rahaa on mahdollista hankkia erityisten syndikaattien eli yhdistelmien kautta, joista on mahdollista löytää lisää tietoa sivuston Colossus Jackpots -välilehden kautta.

Matchbook on jättimäinen pelisivusto, jolla on miljoonia tyytyväisiä asiakkaita. Sivusto kannattaa ehdottomasti ottaa kokeiluun – ehkäpä jonkin mielenkiintoisen urheiluottelun lähestyessä, jos haluaa ottaa kaiken hyödyn irti Matchbookin hyvistä kertoimista.

Mikäli olet etsinyt laadukasta vedonlyöntipörssiä, niin Matchbook on tämän pelityypin edelläkävijä. Lunasta jopa 500€ cashback -bonus jo tänään!

Liity nyt