Nordicbet

Nordicbet vedonlyönti - 100€ bonus

9.2

Bonukset

9.5/10

Kohdevalikoima

10.0/10

Kertoimet

8.0/10

Tykkäämme

  • Huippulaadukas kohdevalikoima
  • Helppokäyttöinen 24/7 asiakaspalvelu
  • Erinomainen NordicBet mobiilisovellus

Emme tykkää

  • Sivut eivät ole nopeimmasta päästä

NordicBet vedonlyönti

Nordicbet lukeutuu kiistatta Pohjoismaiden tunnetuimpiin vedonlyöntipalveluihin. NordicBetillä on vahvuus, jota monella muulla kohdetarjoajalla ei ole; erikoislajien vedonlyöntimahdollisuus. Laaja pelivalikoima tekee NordicBetistä oivallisen vaihtoehdon urheilu- ja muuhun vedonlyöntiin.

NordicBet avasi ovensa 2002 ja jatkoi Nordic Gaming Groupin alla aina vuoteen 2012, jolloin jättiyhtiö Betsson Group osti kyseisen yhtiön. NordicBet on siis osa vakavaraista ja pelaajilleen varmasti turvallisia pelejä tarjoavaa peliyhtiötä.

Betsson Groupin toisen suuren brändin Betsafen tapaan myös NordicBet vedonlyönti tarjoaa pelaajien voitot verovapaina pankkitilille, sillä siltä löytyy eurooppalainen pelilisenssi.

NordicBet bonus vedonlyöntiin

BonusKierrätysvaatimusBonuskoodiMinimikerroin
100% bonus 100€ asti6X bonusEt tarvitse1,50

Lunasta bonus

NordicBet tarjoaa uusille asiakkailleen kolmeosaisen tervetulobonuksen vedonlyöntiin.

Ensimmäinen ja samalla suurin bonus odottaa pelitilillä rekisteröitymisen jälkeen; ensitalletuksen tuplaus aina 100 euroon asti.

Kierrätysehdot tähän bonukseen ovat 6-kertainen kierrätys vähintään 1.50-kertoimella. On hyvä muistaa, että NordicBetillä järjestelmävedot eivät täytä kierrätysehtoja.

Kun uusi asiakas on kierrättänyt ensimmäisen bonuksensa, on toisen vaiheen aika. Tallettamalla 50 euroa pelitilille saa 50% bonuksen – siis 25 euroa lisää ilmaista pelirahaa. Myös tähän bonukseen pätevät samat kierrätysehdot.

Kolmas bonus on 20 euron ilmaisveto mobiiliin. Tallettamalla 10 euroa aukeaa NordicBetin mobiilisovellukseen mahdollisuus lyödä ilmaisveto, joka palautuu tilille, jos veto häviää.

NordicBet bonus vedonlyöntiin on kokonaissummaltaan siis 170 euroa, jos uusi asiakas käyttää kaikki kolme vaihetta hyväkseen.

NordicBet bonuskoodi

Tervetuliaisbonus vedonlyöntiin ei vaadi erillistä bonuskoodia NordicBetin sivustolla.

Rekisteröitymällä NordicBetin asiakkaaksi bonus odottaa ”Minun bonukseni” -kohdassa, jossa bonus tulee aktivoida käyttöön ja valita itselle sopivin bonussumma.

Samaisessa Minun bonukseni -välilehdessä on myös mahdollista seurata bonuksen kierrätystä, jotta tietää, milloin varat ovat kotiutettavissa.

Kohdevalikoima ja kertoimet

NordicBetin kohdevalikoima hakee vertaistaan – varsinkin kun puhutaan erikoisvedoista ja esimerkiksi divarikohteista. NordicBet tarjoaa mielenkiintoisia kohteita, joista voi olla vedonlyönnissä paljon hyötyä.

Usein vedonlyöntiyhtiöt eivät uskalla tarjota vedonlyöntikohteita alasarjojen otteluihin, koska kertoimien laskeminen niitä varten voi olla haastavaa peliyhtiön kannalta.

NordicBet esimerkiksi mahdollistaa vedonlyönnin useimpiin Suomen jalkapallon Kolmosen otteluihin, joista voi löytää mukavia kertoimia omaan vedonlyöntilappuun.

Lisäksi NordicBetin kohdevalikoima pitää sisällään hauskoja erikoiskohteita politiikkaan ja televisioon. Jos siis mielenkiinnon kohteisiisi sisältyvät Oscar- ja Emmy-gaalojen seuraaminen, voit tehdä rahaa NordicBetin vedonlyöntisivustolla.

NordicBet Suomi

NordicBet on saavuttanut suomalaisten keskuudessa suosikin aseman juurikin yllä mainittujen syiden vuoksi.

Muilla vedonlyöntiyhtiöillä ei ole mahdollista lyödä vetoa salibandyn tai jalkapallon alasarjoista, jotka usein ovat pelaajille suosiollisia, sillä monilla voi olla sisäpiirin tietoa vähän seuratuista otteluista.

Koska NordicBetin sivusto on suomennettu täysin, ei pelaamisessakaan tule mitään ongelmia kielimuurin vuoksi. NordicBet sopii kaikin puolin hyvin suomalaisille urheilun ystäville.

Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

NordicBetin rahansiirtopalveluihin kuuluvat kaikki käytetyimmät menetelmät. Nettilompakot Skrill, Paysafecard, NetEller sekä suorat rahansiirtovälineet Trustly ja pankkisiirrot toimivat moitteetta niin talletuksissa kuin kotiutuksissakin.

Uusi mobiilipalvelu Siirto on helpottanut myös mobiilissa tehtyjä talletuksia.

Pieni varoitus rahansiirtoihin liittyen: Skrillillä tai NetEllerillä tehdyt talletukset eivät oikeuta vedonlyöntibonukseen, joten ensitalletusta tehdessä kannattaa käyttää jotakin muuta talletusmenetelmää.

NordicBetin palkittu asiakaspalvelu toimii suomenkielisenä laajoilla aukioloajoilla; kello 9.00 – 1.00. Englanninkielisenä asiakaspalvelu taas toimii ympäri vuorokauden. Tehokas ja ystävällinen chat-asiakaspalvelu on siis aina saatavilla.

NordicBet kokemuksia ja arvostelu

NordicBet on eritoten suomalaisille mainio vedonlyöntisivusto. Laaja ja erikoiskohteita sisältävä kohdevalikoima sopii varsinkin suomalaisille pelaajille, ja asiakaspalvelua on kehitetty varsinkin suomalaisia varten toimivaksi.

Parannettavaa löytyy sivuston nopeudessa, sillä silloin tällöin NordicBetin nettisivuilla surffailu on turhauttavan hidasta hitaasti aukeavien välilehtien vuoksi. Paljon anteeksi antaa todella hyvä mobiilisovellus, jonka avulla vetojen lyöminen on vaivatonta.

NordicBetin tarjoama bonus vedonlyöntiin on myöskin kilpailukykyinen ja erilaisine vaiheineen siitä löytyy iloa pitemmäksikin aikaa, mikä antaa vedonlyöntiin mukavaa lisämaustetta, samalla kun yrittää löytää itselleen sopivimpia vedonlyöntikohteita.

Kokonaisuudessaan Nordibet kokemukset ovat posiivisia ja jopa 170€ bonus antaa mukavaa lisäpontta pelikassaan.

Liity nyt