Redbet

Redbet - Vedonlyöntibonus 2X10€ ilmaisvedot

8.7

Bonukset

8.5/10

Kohdevalikoima

9.0/10

Kertoimet

8.5/10

Tykkäämme

  • Nopea ja helppokäyttöinen sivusto
  • Kierrätysvapaa bonus
  • Laaja pelivalikoima

Emme tykkää

  • Ei perinteistä talletusbonusta

Redbet vedonlyönti

Vuonna 2002 avattu Redbet vedonlyönti on kokenut viime aikoina suuren muodonmuutoksen ulkoasussaan ja toiminnassaan – ja ainoastaan hyvään suuntaan. Jouhevasti ja turvallisesti toimiva vedonlyöntisivusto on oivallinen valinta pelaamiseen.

Monien muiden veikkaussivujen tapaan myös Redbetin sivuilta saadut voitot ovat verovapaita Maltan pelilisenssin ansiosta. Voittoja voi lähteä saalistamaan esimerkiksi hyvän ensitalletusbonuksen avulla.

Redbet bonus vedonlyöntiin

BonusKierrätysKoodiMinimikerroin
2x10e ilmaisvetoaEi kierrätystä!Et tarvitse1,80

Lunasta bonus

Redbet vedonlyönti ei tarjoa ensitalletuksen moninkertaistusta, vaan sen sijaan käytössä ovat ilmaisvedot. Bonuksen yhteisarvo ei ehkä nouse kovinkaan suureksi, mutta muutoin kyseessä on varsin hyödyllinen tarjous.

Tallettamalla uutena asiakkaana Redbetin tilille vähintään 20 euroa ja lyömällä sillä minimissään 1.80-kertoimella vedon, saa käyttöönsä kaksi 10 euron arvoista ilmaisvetoa.

Bonuksesta voikin koitua todella arvokas, mutta siihen vaaditaan taitoa (joskus onneakin).

Jos kyseiset kymmenen euron ilmaisvedot käyttää hyvin, voivat voitot nousta hyvinkin suuriksi. Ilmaisvedoissa on se hieno puoli, että niistä saadut voitot ovat heti kotiutettavissa – kierrätystä ei vaadita.

Redbet bonuskoodi

Redbetin sivustolla ei ole käytössä bonuskoodia. Ensitalletusta tehdessä tulee vain valita, haluaako tervetuliaisbonuksen urheiluvedonlyöntiin, kasinopeleihin vai pokeripöytiin. Nämä bonukset eroavat toisistaan luonnollisesti, joten ilmaisvetoja valitessaan tulee klikata oikeaa tarjousta.

Ensitalletus tulee tehdä jollakin muulla talletustavalla kuin NetEllerillä, Skrillillä tai paysafecardilla. Nämä talletustavat eivät oikeuta ilmaisvetobonukseen. Lisää tietoja bonuksen ehdoista löydät yhtiön kotisivuilta.

Kohdevalikoima ja kertoimet

Vedonlyöntisivuston tarjoamista kohteista ei löydy valitettavaa. Kohdevalikoima vaihtelee perinteisimmistä urheilulajeista jalkapallosta, jääkiekosta ja tenniksestä aina surffaukseen, speedwayhin ja kelttiläiseen jalkapalloon.

Redbetin tarjoamat kertoimet eivät jää paljoakaan jälkeen kerroinmarkkinoiden parhaimmista vedonlyöntisivustoista. Kun kohdevalikoima ja kerrointarjonta ovat kohdallaan, tekee se pelaamisesta mielekästä.

Redbet Suomi

Suomalaisvedonlyöjille Redbet sopii mainiosti sivustonsa selkeyden, suomenkielisyyden ja tarjotun asiakaspalvelun myötä. Myös rahansiirrot hoituvat helposti meille suomalaisille, sillä kaikki tarvittavat keinot tallettamiseen ja kotiuttamiseen löytyvät – niin suomalaisilla pankkikorteilla kuin muillakin tavoilla.

Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

Kuten todettua, Redbetin rahansiirrot toimivat hyvin monimuotoisten rahansiirtotapojen ansiosta. Sivustolla voi tehdä talletuksia Visa Electronillakin, jota kaikki vedonlyöntipaikat eivät tarjoa.

Nettilompakoiden, kuten NetEllerin ja Skrillin, lisäksi Trustly ja Zimpler ovat käytössä, mutta paysafecardilla maksamista sivustolta ei löydy.

Sivusto auttaa pelaajiaan ongelmissa asiakaspalvelun live-chatin kautta niin englanniksi kuin suomeksikin aamukymmenestä yöhön asti, kello kahteen.

Ympäri vuorokauden avoinna olevaa reaaliaikaista chatia ei löydy, mutta yhteyden voi ottaa myös sähköpostitse.

Redbet kokemuksia ja arvostelu

Redbetin myönteiset kokemukset keskittyvät pääasiassa sivuston todella nopeaan toimintaan, kohdevalikoimaan ja rahansiirtoihin.

Nettisivut ovat todella nopeat, mikä lienee tulos siitä, ettei sivuille ole ympätty turhia mainoksia tai muuta sälää.

Myös mobiilialusta on toimiva, ja joillakin sivuilla tönkösti toimiva live-vetojen alusta on käytännöllinen.

Sivustolta löytyy pelattavaa. Eri urheilulajeista ja otteluista löytyy monipuoliset vedonlyöntityypit, joten omaa taitoaan ja muilta sivuilta löytyviä vinkkejä voi käyttää moneen eri tarkoitukseen. Tämän avulla vedonlyönnistä on myös tavallista helpompaa tehdä voitollista.

Kun talletukset ja kotiutuksetkin toimivat rivakasti, voi sivustoa hyvillä mielin suositella kokeiltavaksi.

Pelaamista aloittaessa ei tarvitse miettiä erilaisia kierrätysehtoja bonuksen kohdalla, joten huoleton pelaaminen voi alkaa heti rekisteröitymisestä lähtien.

Aloita pelaaminen tänään ja saat 2X10€ ilmaisvedot käyttöösi!

Liity nyt