ReloadBet

ReloadBet vedonlyöntisivusto

8.3

Bonukset

9.0/10

Kohdevalikoima

8.0/10

Kertoimet

8.0/10

Tykkäämme

  • 120€ ensitalletusbonus
  • Jopa 500€ viikottainen cashback
  • Uudelleentalletusbonuksia

Emme tykkää

  • Ei suomenkielistä sivustoa
  • EI EU-lisenssiä

Vuonna 2019 suomalaisasiakkaille avattu ReloadBet on Media Entertainment N.V. nimisen taustayhtiön omistama vedonlyöntisivusto. Yhtiön aiempia tuotoksia ovat mm. suomenkielinen LS Bet.

ReloadBet tarjoaa sivuillaan kattavan vedonlyöntialustan, live-vedonlyönnin, sekä nettikasinon. Sivusto ei lukeudu vielä markkinoiden suurten sivustojen joukkoon, mutta se on levinnyt jo yli 30:een maahan, mukaan lukien Suomi. Sivustolta ei löydy vielä EU-pelilisenssiä eikä suomenkielistä versiota sivustosta, mutta suomalaiset pelaajat voivat jo rekisteröityä sivustolle ja lunastaa eksklusiivisen 120€ ensitalletusbonuksen.

ReloadBet.com käyttää samaa pelialustaa, kuin sen sisarsivusto LsBet, joten LS Betin asiakkaille sivusto voi vaikuttaa jo hyvinkin tutulta.

Veikkauskertoimet.com testasi ReloadBetin tarjonnan ja vedonlyöntibonukset.

ReloadBet Vedonlyöntibonus

ReloadBetilta saat uutena asiakkaana jopa 120€ vedonlyöntibonuksen käyttöösi. Ensitalletusbonus on 100% talletusbonus, jonka voit lunastaa 10 – 120€ ensitalletuksella.

Bonuksen voit lunastaa 7 päivän sisällä ensimmäisen talletuksen tehtyäsi. Saat bonuksen käyttöösi, kun teet ensitalletuksellasi yhden vedon minimikertoimella 1,50. Kun veto on ratkennut, pelitilillesi tilitetään 100% ensitalletusbonus.

Bonusta koskevat kierrätysvaatimukset. Kotiuttaaksesi bonuksella ansaitut voitot, tulee sekä alkuperäinen talletus että bonus kierrättää 10x vedolyönnissä.

Lunasta bonus käyttöösi näin:

  1. Rekisteröidy Reloadbetille tästä
  2. Tee 120€ ensitalletus, mikäli haluat lunastaa 120€ maksimibonuksen
  3. Tee ensitalletuksen suuruinen veto minimikertoimella 1,50
  4. Vedon ratkettua saat 100% ensitalletusbonuksen pelitilillesi automaattisesti!

Lunasta bonus

Bonuskoodi

ReloadBetin bonukseen et tarvitse bonuskoodia. Erikoisbonukset saattavat kuitenkin vaatia bonuskoodeja, jotka löydät yrityksen sivuilta.

Cashback ja reloadbonukset

ReloadBetilta saat ensitalletusbonuksen ohella viikoittaisia cashback -etuisuuksia jopa 500€ saakka. Lisäksi sivusto tarjoaa nimensä mukaisesti Reload bonuksen joka torstai. Reload-bonus – eli uudelleentalletusbonus on 100€ suuruinen ja voit lunastaa sen käyttöösi joka viikko!

Vedonlyönti ja kertoimet

Löydät joka päivä tuhansia pelikohteita ReloadBetin vedonlyöntiosiosta. Voit lyödä vetoa kaikista suurimmista jalkapallosarjoista, kuten Mestarien liigasta, Valioliigasta, Bundesliiga, La Liigasta, Serie A:sta ja monesta muusta futisliigan ottelusta.

reloadbet_bonus

Jalkapallon lisäksi esimerkiksi jääkiekon, baseballin, tenniksen ja koripallon kaikki isoimmat ottelut ovat mukana pelivalikoimassa. Suomalaisista lajeista sivuilta ei löydy ainakaan vielä salibandya ja pesäpalloa, eikä myöskään jääkiekon alasarjoja. Tämä toivottavasti korjaantuu, kunhan sivusto käännetään myös suomenkieliseksi.

Live-vedonlyönnin puolella sivusto tarjoaa yli 20 000 “in-play” -kohdetta päivittäin! Pelikohteita on yli 50:sta eri maasta, joten live-vetojen ystäville riittää jännitettävää vuoden jokaiselle päivälle.

Sivuston kertoimet ovat käytännössä samat, kuin sivuston sisarsivustolla LSBet. Tämä tarkoittaa sitä, että löydät sivustolta lähes poikkeuksetta kilpailukykyiset kertoimet kohteeseen kuin kohteeseen. Realodbetin palautusprosentti on keskimäärin 94%, mikä on varsin mukava palautusprosentti suomalaispelaajille.

ReloadBet Suomi

ReloadBet ei ole avannut vielä suomenkielistä verkkosivustoa, eikä myöskään asiakaspalvelu ole saatavilla suomenkielisenä. Hyvä uutinen on sen sijaan se, että jo säädyllisellä englanninkielen taidolla pärjää tällä sivustolla vallan mainiosti.

Suomalaisia pelaajia hemmotellaan myös uudelleentalletusbonuksilla ja cashback-bonuksilla sekä suomalaisilla palloilusarjoilla.

Asiakaspalvelu ja rahansiirrot

Sivuston asiakaspalvelu palvelee asiakkaita tällä hetkellä kahdeksalla eri kielellä, mutta valitettavasti Suomi ei ole yksi näistä. Sivustolta löytyy kuitenkin osaava englanninkielinen asiakaspalvelu, joka palvelee sähköpostitse ja live-chatin välityksellä 24/7. Lisäksi sivustolta löytyy FAQ-osio, josta löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin.

Talletukset pelitilille ja voittojen kotiutukset on mahdollista toteuttaa luottokortilla, verkkopankkisiirrolla sekä Skrill ja NetEller -nettilompakoiden kautta. Suomalaista verkkopankeista talletuksia on mahdollista tehdä tällä hetkellä Nordean ja Osuuspankin kautta.

Testeissämme saimme voitot pankkitilille seuraavana pankkipäivänä, kun teimme kotiutuksen lauantai-iltana. Talletukset pelitilille ovat vastaavasti välittömät.

ReloadBet kokemuksia ja arvostelu

Loppuun jaamme vielä ReloadBet kokemuksia ja annamme sivustolle arvosanan.

Suurimpina miinuksina mainittakoon EU-pelilisenssin ja suomenkielisen sivuston puuttuminen. Lisäksi ensitalletusbonuksen kierrätysvaatimus (10x talletus & bonus on mielestämme hivenen korkea)

Olimme tyytyväisiä sivuston viikoittaisiin bonuksiin, joita ovat cashback- ja reload -bonus. Lisäksi 120€ ensitalletusbonus on oikein mukava etuisuus uusille pelaajille.

Kyseessä on varsin helppokäyttöinen sivusto ja asiakaspalvelu palvelee 24 tuntia vuorokaudessa selkeällä englanninkielellä. Kohdevalikoima riittää jopa paatuneimmalle vedonlyöjälle, vaikka aivan kaikki pienempiä palloilusarjoja sivuston valikoimasta ei vielä löydykään.

Kiitosta jaamme myös suhteellisen nopeista kotiutuksista ja nopeasta mobiililiittymästä. Kokemukset ReloadBetista olivat erinomaiset, joten voimmekin suositella sivustoa ja sen 120€ ensitalletusbonusta kaikille suomalaisille.

Liity nyt