Royal Panda

Royal Panda - 20€ ilmaisveto

7.7

Bonukset

8.0/10

Kohdevalikoima

7.0/10

Kertoimet

8.0/10

Tykkäämme

  • Kierrätysvapaa tervetuliaisbonus
  • Hyvät kampanjat
  • Kokenut peliyhtiö

Emme tykkää

  • Ei Trustly-rahansiirtoa
  • Kohdevalikoima kaipaa päivittämistä

Royal Panda vedonlyönti

Royal Panda vedonlyönti on suhteellisen uusi haastaja urheiluvedonlyönnissä. Siinä missä LeoVegasin tunnetuin sivusto porskuttaa eteenpäin leijonateemalla, Royal Pandalle on valittu sympaattinen pandakarhu tunnuseläimeksi.

Sivusto on aiempina vuosina keskittynyt lähes täysin kasinopeleihin, mutta vuodesta 2017 lähtien sivustolla on voinut pelata myös vedonlyöntiä.

Royal Panda Bonus vedonlyöntiin

Royal Panda tarjoaa uusille asiakkaille tervetuliaisbonuksen. Uudet asiakkaat saavat 20€ ilmaisveton vauhtiin pääsemiseksi.

Tallettamalla 20 euroa ja asettamalla vetoja sen edestä saa käyttöönsä samansuuruisen ilmaisvedon, jonka voi käyttää haluamallaan tavalla vedonlyöntiin – kuitenkin vähintään 2.00-kertoimella.

Tervetuliaisbonus jää suuruudeltaan jälkeen monista markkinoiden kärkinimistä, mutta vaikeita kierrätysehtoja ei vaadita. Ilmaisvedosta saadut voitot ovat heti kotiutettavissa.

Sivusto haluaa myös muistuttaa, että ilmaisvetojen kohdalla Cash Out -toiminto ei ole käytettävissä.

Lunasta bonus

Royal Panda bonuskoodi

Sivustolla ei ole käytössä bonuskoodia.

Bonus on käytettävissä, kun valitsee talletuksensa yhteydessä bonus vedonlyöntiin -kohdan; tässä kannattaa olla tarkkana, sillä sivusto tarjoaa muita bonuksia muihin sivuilta löytyviin peleihin, joita ei voi käyttää vedonlyöntiin.

Kohdevalikoima ja kertoimet

Royal Pandan kohdevalikoimasta on mahdollista löytää kaikki suosituimmat urheilulajit, mutta muilta osin sivusto ei tarjoa paljoakaan muuta.

Erikoisempia lajeja ei löydy, ja esimerkiksi suomalaisten kansallislaji pesäpallo uupuu täysin sivuston valikoimasta.

Sivuston puolustukseksi voidaan kuitenkin laskea se, että monista kohteista löytyy monenlaisia mahdollisuuksia lyödä vetoa. Lisäksi live-vetovalikoima on kiitettävän hyvä.

Urheilukohteiden kertoimet eivät synnytä suuria hurraa-huutoja, sillä monien kohteiden kertoimet jäävät joitakin desimaalin kymmenyksiä muista vedonlyöntisivustoista.

Tarkkaan kahlaamalla sivustolta voi löytää kuitenkin muutamia hyviä kertoimia, joihin iskeä.

Royal Panda Suomi

Sisaryhtiöönsä LeoVegasiin verrattuna RoyalPanda on jäänyt hieman jälkeen, kun puhutaan suomalaisten pelikokemuksesta.

Tämän huomaa nopeasti jo siitä, että vaikka sivusto onkin käännetty suomen kielelle, jotkin nettisivujen toiminnot ovat silti englanniksi – esimerkiksi vedonlyöntinäkymän ylävalikot.

Sivuston käyttöliittymä on muiltakin osin hieman hankala. Sekavantuntuisilta sivuilta on joskus vaikeaa löytää suomalaisia kiinnostavat kohteet, eivätkä sivut ole nopeimmasta päästä.

Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

Talletuksia pelitilille on mahdollista tehdä viidellä eri tavalla; luottokortilla, Skrillillä, NetEllerillä ja paysafecardilla. Sivustolta saat suhteellisen nopeat kotiutukset yleisimmille rahansiirtotavoille. 

Suosituin talletusmenetelmä Trustly puuttuu sivustolta, mitä voidaan pitää suurena miinuksena, sillä näin ollen myös talletus- ja kotiutusnopeudet ovat usein normaalia hitaampia.

RoyalPanda tarjoaa suomalaista asiakaspalvelua hyvillä aukioloajoilla, mikä tekee siitä suomalaisille helpommin lähestyttävän. Livechatiin saa yhteyden suomeksi kello 8.00 – 23.30.

Kokemuksia ja arvostelu

Vedonlyöntisivustojen kirkkaimmasta kärjestä puhuttaessa voidaan todeta, että Royal Pandalla on vielä kehitettävää toiminnoissaan.

Rahansiirtomenetelmiä puuttuu, sivustossa on parannettavan varaa ja kaikkia suomalaisia kiinnostavia vedonlyöntikohteita ei löydy.

RoyalPanda tarjoaa uusille pelaajilleen kuitenkin mahdollisuuden erilaisiin bonuksiin ja kampanjoihin.

Mitä enemmän sivustolla pelaa, sitä enemmän pystyy keräämillään pisteillä vaikuttamaan omaan pelaamiseen ja tekemään pelikokemuksesta entistä hauskemman.

Näillä keinoin sivustolla vierailee varmasti mielellään. Etenkin uusille asiakkaille myönnettävän 20€ ilmaisveton avulla pelaamiseen saa vauhdikkaan alun.

Liity nyt