SpeedyBet

Speedybet - Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröitymistä

9.2

Bonukset

9.5/10

Kohdevalikoima

9.0/10

Kertoimet

9.0/10

Tykkäämme

  • Rekisteröitymisvapaa sivusto
  • Kotiutukset 5 minuutissa
  • Verovapaat voitot

Emme tykkää

  • Ei talletusbonusta

SpeedyBet on yksi mielenkiintoisimmista uuden sukupolven vedonlyöntisivustoista. Speedybet.comilla sinun ei nimittäin tarvitse rekisteröityä lainkaan, vaan voit pelata vedonlyöntiä ilman rekisteröitymistä.

SpeedyBet kuuluu osaksi Hero Gamingia, joiden aiempia tuotoksia on mm. Betser vedonlyöntisivusto. Sivusto toimii Maltan pelilisenssin alaisuudessa, joten kaikki sivustolla voittamasi rahat ovat verovapaita.

Rekisteröitymisvapaan sivuston ohella SpeedyBet.com tarjoaa supernopeat kotiutukset, sillä voittorahat saa verkkopankkiin jopa alle 5 minuutissa!

Bonus vedonlyöntiin

Speedybetilla ei ole saatavilla vedonlyöntibonusta. Tämä johtunee pitkälti siitä, ettei sivustolle luoda lainkaan käyttäjätunnusta, joten pelaajille ei ole mahdollista jakaa bonuksia.

speedybet_vedonlyönti

Miten rekisteröitymisvapaa SpeedyBet toimii?

Siinä missä perinteisellä vedonlyöntisivustolla asiakkaalta vaaditaan paljon henkilökohtaisia tietoja ja dokumenttien lähettelyä, Speedybetilla pelaamisen voi aloittaa näppärästi suoraan verkkopankkitunnuksilla.

Kun siirryt ensimmäistä kertaa Speedybetille, niin sinulle luodaan automaattisesti “käyttäjätunnus”. Käyttäjätunnuksen sijaan kirjaudut sivustolle sisään kuitenkin suoraan verkkopankkitunnuksilla, joten kirjautuminen on huomattavasti turvallisempaa kuin perinteinen salasanalla kirjautuminen.

Rekisteröitymisvapaa sivusto tarkoittaa myös sitä, että voittojen kotiutusten yhteydessä sinun ei tule lähettää sivustolle ylimääräisiä dokumentteja henkilöllisyyden varmentamiseen. Henkilöllisyys kun on jo todennettu tupas-tunnistautumisella.

Kohdevalikoima ja kertoimet

speedybet_suomi

Sivuston kohdevalikoimaista löydät mukavasti pelattavaa urheiluvedonlyöntiin. Sivuston pelialustana toimii sama, kuin sisarsivustolla Betserilla, joten kaikki toiminnot ovat helposti saatavilla niin työpöytä- kuin mobiiliversiolla.

Kohdevalikoimaista löydät kaikki suosituimmat lajit, eli etenkin jalkapallo, jääkiekko, tennis, koripallo ja E-Sports ovat vahvasti edustettuina.

Speedybetin kertoimet ovat markkinoiden kärkipäätä, ja vedonlyöntikohteiden keskimääräinen palautusprosentti on peräti 95%. Vertailun vuoksi kotimaisen Veikkauksen palautusprosentti on noin 91%.

Liity nyt

Speedybet Suomi

Suomalaiset ovat valveutunutta vedonlyöntikansaa, joten aivan mikä tahansa kepulisivusto ei kelpaa meidän pelitarpeisiimme! Speedybetin Suomiversio on kuitenkin erinomainen paikka kaikille suomalaispelaajille.

Ensinnäkin, sivusto tarjoaa suomalaisille 100% verovapaat voitot. Voittojen kotiutukset saat vastaavasti suoraan pankkitilille jopa alle 5 minuutissa kotiutuspyynnön lähettämisestä!

Rekisteröitymisvapaa sivusto takaa puolestaan sen, ettei sinun tarvitse lähettää sivustolle dokumentteja tai vastaanottaa turhauttavaa markkinointimateriaalia sähköpostitse tai puhelimitse.

Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

Rahansiirrot Speedybetille hoidetaan verkkopankkisiirtojen kautta. Siirrot toteutetaan Trustly-siirtopalvelun kautta. Tällä hetkellä Trustly on ainoa tapa siirtää ja kotiuttaa rahaa sivustolla, joten esimerkiksi luottokortti- tai Skrill -talletukset eivät ole mahdollisia.

Speedybetin kotiutukset ovat huippunopeat, ja rahat saa pankkitilille parhaimmillaan alle 5 minuutissa!

Sivuston asiakaspalveluun saa helpoiten yhteyden live-chatin välityksellä. Livechat palvelee suomenkielellä, joten ongelmatilanteisiin saa apua helposti omalla äidinkielellä.

SpeedyBet kokemuksia & arvostelu

speedybet_rekisteröityminen

SpeedyBet edustaa uljasti uuden ajan nettikasinoita ja vedonlyöntisivustoja. Rekisteröitymisvapaus on ylivoimaisesti suurin sivuston tarjoama etuisuus ja pelaamisen aloittaminen sivustolla on todella nopeaa ja helppoa. Kirjaudu sisään verkkopankkitunnuksilla, tee talletus ja aloita pelaaminen.

Sivuston käyttöliittymä on moderni ja sivusto toimii mainiosti myös mobiilissa. Vedonlyöntikohteita löytyy sivustolta vähintäänkin riittävästi ja kertoimet ovat markkinoiden kärkipäätä.

Speedybet ei tarjoa pelaajilleen talletusbonuksia, mikä on tietenkin harmillista. Rekisteröitymisvapaus ja supernopeat kotiutukset ovatkin sivuston isoimpia houkuttimia uusille asiakkaille.

Pelaamisen helppous ja verovapaat voitot tekevät tästä sivustosta mainion valinnan kaikille suomalaispelaajille. Suosittelemme!

Liity nyt