SuomiVegas

Suomivegas - 25€ bonus

7.5

Bonukset

6.5/10

Kohdevalikoima

8.0/10

Kertoimet

8.0/10

Tykkäämme

  • Paljon jalkapallokohteita
  • 100% suomalainen sivusto
  • Helppokäyttöinen pelialusta

Emme tykkää

  • Kohdevalikoima keskittyy 90% jalkapalloon
  • Pieni tervetuliaisbonus

SuomiVegas vedonlyönti

SuomiVegas on kotimainen pelisivusto, joka on perustettu vuonna 2013. Sivusto on onnistunut lyhyessä ajassa vankistamaan uskollisen pelaajakantansa, ja tekee nousuaan Suomessa kovasti kilpaillun rahapelialan terävimpään kärkeen.

Kotoisan sinisellä ulkoasulla koristeltu pelisivusto suorastaan pakottaa suomalaisia vedonlyöjiä tutustumaan tämän mystisen sivuston tarjontaan, joka pitää sisällään enemmän kuin sivusto antaa aluksi ymmärtää.

Simpukan auettua SuomiVegasin vedonlyönti tarjoaa todellista herkkua sen käyttäjilleen kohdevalikoimasta löytyvien monenmoisten lajien muodossa.

SuomiVegasissa on omaa tietynlaista viehätystä, joka tekee siitä laadukkaan kilpailijan mille tahansa muulle kotimaiselle vedonlyöntisivustolle.

Bonus vedonlyöntiin

SuomiVegas tarjoaa 25 prosentin tervetuliaisbonuksen 25 euroon asti. Minimitalletus kyseisen bonuksen lunastamiseksi on 10 euroa. Bonus tulee kierrättää 14 kertaa 1.8 minimikertoimella.

SuomiVegasin bonus ei mairittele niin paljon kuin muiden pelisivustojen bonukset, mutta sen takia ei kannata jättää sivustoa kokeilematta.

Siinä missä sivusto häviää muille sivustoille pienemmän tervetuliaisbonuksen takia, se voittaa sen takaisin sen suhteellisen laajassa tarjonnassaan.

Mikäli pelaaja ei onnistu kierrättämään 30 päivän aikana bonusta kierrätysehtojen mukaisesti, menettää se siihen asti bonuksen avulla saadut voitot ja itse bonuksen.

Lunasta bonus

Suomi Vegas bonuskoodi

Suomi Vegas ei yleensä vaadi erillistä bonuskoodia bonustarjousten saamiseksi.

Kohdevalikoima ja kertoimet

Kohdevalikoimaltaan Suomi Vegas sopii kaikenlaisille vedonlyöjille. Jopa yli 30 lajia käsittävä SuomiVegasin valikoima kestää vertailua jopa ulkomaisiin kilpailijasuuruuksiin, joista useat saattavat jäädä kohdevalikoimansa kanssa jopa SuomiVegasin jalkoihin kevyesti.

Tarjolla on suomalaisten suosiossa olevia vedonlyöntikohteita laajalta alalta jalkapallon, jääkiekon sekä koripallon johtamana.

Sivusto tarjoaa myös kattavasti mahdollisuuksia livevetoihin, joita on helppo pelata sivuston hyvän toimivuuden ansiosta. Kerroinvaihtelu sivuilla on myös ajoittain huomattavaa, joka tekee pelaamisesta jännittävää.

100% suomalainen vedonlyöntisivusto

Itse itsensä selittävästä nimestä sen saattaa jo arvata – Suomi Vegas on täysin suomalaista tekoa, joten kehnoja käännöksiä ei tarvitse tällä kotimaisella sivustolla kauhistella.

Sivuston jatkuva kehittäminen suomalaisten tarpeiden mukaiseen suuntaan kuuluu vahvasti SuomiVegasin perusperiaatteisiin. Sen toteuttaminen on helppoa suomalaisten asiakkaiden kanssa, kun ajatusten vaihto ja mielipiteiden jakaminen onnistuu vaivatta.

Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

SuomiVegas on tullut tunnetuksi ”Suomen nopeimmista rahansiirroista”.

Esimerkiksi kotiutukset voi saada parhaimmillaan jopa minuuteissa, riippuen mihin aikaan päivästä kotiutus tehdään. Mikäli ei tätä väitettä halua uskoa, lienee parasta sitten käydä testaamassa salamannopeat rahansiirrot itse, jotta tämä väite ei jää vaivaamaan kenenkään päätä.

Pelitilille voi tallettaa verkkopankin, pankki- tai luottokortin tai nettilompakoiden kautta, ja tietysti Suomen nopeimman rahansiirron ansiosta talletuskin on jo tilillä ennen kuin ehtii kissaa sanoa.

Mikäli mieltä askarruttaa jokin pelisivustoon liittyvä asia, sivustolta löytyy suomenkielinen asiakaspalvelu, joka päivystää arkisin aamuyhdeksästä aina keskiyöhön asti.

Viikonloppuisinkin asiakaspalvelu on auki jopa aamuyhdeltätoista iltakahdeksaan saakka.

SuomiVegas kokemuksia ja arvostelu

SuomiVegas.com on virkistävä, erilainen ja samalla kuitenkin kattava vedonlyöntisivusto, jossa suomalaiset vedonlyöjät ovat kuin kotonaan. Sivustolla pääsee nauttimaan vähintään yhtä laadukkaasta kattauksesta kuin muuallakin, jonka kruunaa erittäin viihtyisänoloisen tunnelman aikaan saavan sivuston ulkoasu sekä peliyhteisö.

Suomalaisten suosima vedonlyöntikohde, jalkapallo, antaa ainakin vaihtelevia kertoimia verraten muihin vedonlyöntisivustoihin.

Tämän takia hyvin kotimaiset- sekä ulkomaiset palloilusarjat sisällään pitävä Suomi Vegas voikin olla maisemanvaihtoa haluavan vedonlyöjän uusi suosikkisivusto.

Liity nyt

spinit_tervetuliaisbonus