Unibet

Unibet vedonlyönti - 100% bonus 100€ asti

9.2

Bonukset

9.5/10

Kohdevalikoima

10.0/10

Kertoimet

8.0/10

Tykkäämme

  • Erittäin laaja vedonlyöntikohdevalikoima
  • Hyvin toimiva live-vedonlyöntialusta
  • Matala bonuksen kierrätysvaatimus

Emme tykkää

  • Unibet mobiilisovellus kaipaa päivitystä

Unibet vedonlyönti

Yli 150 maassa toimiva Unibet on yksi tunnetuimmista vedonlyöntisivustoista maailmassa.

Reilun kahdenkymmenen toimintavuoden aikana sivusto on onnistunut kehittämään ja päivittämään toimintatapojaan aina ajan mukaiseksi, joten ei ole ihme, että yhtiö on hyvin arvostettu peliyritys vedonlyöjien keskuudessa.

Suomalaisille Unibetista voi tulla monipuolisten pelivaihtoehtojen lisäksi mieleen erilaiset suomalaiset kasvot. Esimerkiksi jääkiekkolegenda Esa Tikkanen ja eläköitynyt jalkapalloilija Shefki Kuqi ovat edustaneet sivustolla asiantuntijatehtävissä.

Unibet vedonlyöntibonus

Eri vedonlyöntitoimistot kilpailevat ahkerasti pelaajien mielenkiinnosta, ja yksi tärkeä osa tätä kilpailua on hyvien bonuksien tarjoaminen uusille pelaajille. Sivuston bonus vedonlyöntiin ei ehkä ole arvoltaan suurin – ensitalletuksen tuplaus 100 euroon asti – mutta muutoin bonus päihittää vertailussa monet vedonlyöntiyhtiöt.

Tervetuliaisbonuksen kierrätysehdot ovat nimittäin erittäin pelaajaystävälliset. Ensitallettajan tulee kierrättää vedonlyöntibonus vain neljä kertaa yli 1.4-kertoimilla, kun monien muiden vedonlyöntiyhtiöiden kierrätysehdot ovat usein kaksinkertaisesti vaikeampia.

Lisäksi uusi asiakas saa riskittömän 10 euron mobiilivedon. Jos mobiilissa tehty 10 euron single-veto häviää, pelitilille lisätään automaattisesti 10 euron bonusraha.

Liity nyt

Bonuskoodi

Tervetuliaisbonusta varten uuden pelaajan tarvitsee vain täyttää rekisteröitymislomake ja hyväksyä bonustarjousten säännöt ja ehdot. Erillistä bonuskoodia ei siis tarvita.

Rekisteröinnin yhteydessä Unibet bonus aktivoituu automaattisesti, jonka jälkeen pelaajalla on 35 päivää aikaa tehdä ensimmäinen talletus ja täyttää bonuksen kierrätysehdot.

Kohdevalikoima ja kertoimet

Unibetin kohdevalikoima on monimuotoinen. Perinteisistä urheilulajeista löytyy usein kymmeniä vetovaihtoehtoja jo yhdestä ottelusta, mikä tekee vedonlyönnistä hauskaa ja monipuolista.

Kohdevalikoiman tarjonnasta löytyy kaikkea kaikille. Mikäli asiantuntijuutta löytyy esimerkiksi surffaukseen, vinttikoiriin tai muihin vastaaviin erikoislajeihin, voi kohdevalikoima todella yllättää myönteisesti.

Unibet TV puolestaan tarjoaa suorat live stream -lähetykset esimerkiksi tenniksen ja jalkapallon huippuotteluihin. Unibetin tv:stä voit seurata otteluita, kunhan pelitililläsi on rahaa – tai olet lyönyt vedon viimeisen 24h aikana.

Vaikka yhtiön kohdevalikoima onkin harvinaisen laaja, kohteiden kertoimet jäävät usein markkinoiden kärkinimistä hieman jälkeen. Sivusto kuitenkin tarjoaa myös laajan livekohdevalikoiman, josta ylikertoimia voi olla helpompi löytää.

Unibet Suomi

Täysin suomenkielinen verkkosivusto soveltuu suomalaisille nettipelaajille mainiosti. Sivut on suomennettu selkeästi, mikä edistää pelikokemusta entisestään.

Unibet Suomi päivitti nettisivujaan joitakin aikoja sitten suhteellisen radikaalisti, mihin jo aiemmin rekisteröityneet pelaajat saivat hetken totutella.

Uusille pelaajille sivu-uudistus oli kuitenkin varmasti mainio, sillä se selkeytti navigointia sekä tärkeimpien tietojen löytämistä yhtiön sivuilla.

Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

Rahansiirtopalvelut ovat monipuoliset varsinkin, kun puhutaan talletuksista. Valittavana on kahdeksan erilaista talletustapaa eri nettilompakoista aina uuteen Siirto-sovellukseen asti.

Nostoja sen sijaan voi tehdä neljällä eri tavalla; Skrillillä, NetEllerillä, pankkisiirrolla sekä luottokorttisiirtoina. Saat tältä sivustolta keskivertoa hitaammat kotiutukset. Suosittelemme sinua tutustumaan nopeat kasinot -listaukseen tästä.

Mikäli siirroissa tai missä tahansa muussa asiassa ilmenee ongelmia, suomenkielinen asiakaspalvelu on pelaajien apuna joka päivä aamukymmenestä iltakymmeneen. Englanninkielinen asiakas-chat sen sijaan on auki 24 tuntia vuorokaudessa.

Kokemuksia ja arvostelu

Unibet on erinomainen vaihtoehto pelaajalle, joka etsii viihteellisiä ja monipuolisia vedonlyöntikohteita esimerkiksi urheilun seuraamisen mausteeksi.

Peliyhtiön kertoimet eivät kuitenkaan ole aivan huippuluokkaa, mikä voi joillekin pelaajille koitua esteeksi, kun puhutaan aktiivisesta vedonlyönnistä – ehkäpä suurilla panoksillakin.

Kokonaisuudessaan tämä pelisivusto tarjoaa hyvän vedonlyöntialustan, mainion asiakaspalvelun ja ennen kaikkea turvallisen pelaamisen tunteen, mikä nykyaikana netissä pelatessa on varmasti suurimpia vahvuuksia vedonlyöntiyhtiölle.

Liity nyt