Uudet vedonlyöntisivustot

Uudet vedonlyöntisivustot vyöryvät markkinoille ennenkokemattomalla vauhdilla tarjoten entistä suuremman pelivalikoiman ja tietenkin uusia jännittäviä bonustarjouksia.

Tällä sivulla esittelemme parhaat uudet vedonlyöntisivustot 2019.

Uudet pelisivustot päivitetty: Syyskuu 2019

Uudet vedonlyöntitoimistot 2019

ArvosteluBonusPelaamaan

Reloadbet

120€ bonus + 500€ cashbackPelaa nyt

SpeedyBet

200€ bonus ilman rekisteröitymistä!Pelaa nyt

Energybet

50€ bonus + 100% kerroinkorotusPelaa nyt

Casino Winner

100% bonus 25€ astiPelaa nyt

888Sport

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

18bet

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Goliath

10€ ilmaisvetoPelaa nyt

LSBet

120€ bonusPelaa nyt

Yobetit

150% bonus 150€ astiPelaa nyt

Karamba

10€ ilmaisvetoPelaa nyt

Rizk

100€ bonus 100€ astiPelaa nyt

Royal Panda

20€ ilmaisvetoPelaa nyt

LV Bet

100% bonus 50€ astiPelaa nyt

Betfinal

100€ bonus 100€ astiPelaa nyt

Betive

100% bonus 50€ astiPelaa nyt

Betser

10€ ilmaista pelirahaaPelaa nyt

1XBet

100% talletusbonus 100€ astiPelaa nyt

Matchbook

500€ cashbackPelaa nyt

Bet90

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Parhaat uudet vedonlyöntisivut 2019

Uudet vedonlyöntisivut tarjoavat pelaajille entistäkin maukkaampia etuisuuksia, kun sekä bonussummat että bonuksen kierrätysehdot on räätälöity pelaajia miellyttämään. Myös pelialustat ja muut erikoistarjoukset on viritelty uuteen uskoon uusilla vedonlyöntisivuilla.

Parhaat uudet vedonlyöntisivut 2019 vuodelle tämän sivun listauksesta. Voit joko siirtyä vedonlyöntitoimiston arvosteluun tai lunastaa suoraan sivuston tarjoamat tervetuliaisetuisuudet.

Miksi valita uusi vedonlyöntisivu?

Miksi sitten valita uusi vedonlyöntisivusto, kun “vanhassa vara parempi” tuntuu pitävän paikkansa myös vedonlyöntiyhtiöiden kohdalla? On totta, että moni meritoitunut vedonlyöntiyhtiö tarjoaa pelaajilleen erinomaisia pelielämyksiä kokemuksensa ansiosta.

Uusilla vedonlyöntisivustoilla on kuitenkin omat hyvät puolensa.

Uudet vedonlyöntisivustot ovat pääsääntöisesti hyvin ajan hermolla. Tämä näkyy yleensä sivustojen ulkoasun ja käyttöliittymän suunnittelussa, sillä pelaajat valikoivat pelisivustoja entistä enemmän juuri ulkoasun ja käytettävyyden perusteella.

Mobiilivedot uusien sivustojen valttikortti

Mobiilivedonlyönti on yleistynyt vuosi vuodelta suomalaispelaajien keskuudessa. Enää vetoja ei tarvitse asettaa kotikoneella ennen stadikalle tai sporttibaariin lähtemistä, vaan vedot kulkevat mukana mobiililaitteilla 24/7.

Monilla uusilla vedonlyöntisivuilla on käytössä erillinen mobiilisovellus, jonka voi ladata Google Play -kaupasta tai Applen iTunes -kaupasta.

Mobiilivedot ovatkin monien uusien vedonlyöntisivujen suurimpia valttikortteja, sillä se on edelleen vahvasti kasvava markkina pelialalla. 

Uusien vedonlyöntisivustojen erikoistarjoukset

Koska kilpailu vedonlyöntitoimistojen välillä on niin armotonta – on uusien vedonlyöntisivustojen erotuttava massasta vaikka väkisin. Tämä on tietenkin pelaajien etu, kun uudet sivustot houkuttelevat potentiaalisia pelaajia esimerkiksi mehevillä bonuksilla, cash-back palautuksilla tai ilmaisvedoilla.

Parhaat veikkausbonukset löydätkin yleensä juuri uusilta vedonlyöntisivustoilta, eivätkä etuisuudet rajoitu tervetuliaislahjoihin.

Erilaiset kampanjat bonuspalkintoineen pitävät vaihtelunnälkäiset pelaajat helpommin uskollisina yhdelle sivustolle, joten uusien vetosivustojen asiakkaana voit olla varma, että tarjonta on kunnossa koko asiakkuutesi ajan.

Valitse uusi vedonlyöntisivusto, koska:

  1. Saat käyttöösi tervetuliaisedut
  2. Uudet kampanjat
  3. Parempi kohdevalikoima
  4. Korkeammat kertoimet?
  5. Moderni ja helppokäyttöinen ulkoasu

Suomalaiset vedonlyöntiyhtiöt

Ulkomailla toimivat suomalaiset pelifirmat ovat pyörineet median uutisissa viime vuosina tiheään. Vuonna 2015 uutisointiin, kuinka suomalaislähtöinen pelifirma iGame siirtyi osaksi Kindred-konsernia. Suomalaiset vedonlyöntiyhtiöt ovatkin tänä päivänä harvinaisuus, kun esimerkiksi Veikkaushuone lopetti toimintansa vuonna 2017.

Sen sijaan suomenkielisiä vedonlyöntiyhtiöitä löytyy edelleen pilvin pimein.

Valtaosa uusista vedonlyöntisivustoista suuntaa Skandinavian markkinoille, ja sivustot julkaisevat samassa rytäkässä usein myös suomenkieliset verkkosivut. Tämä tietenkin siksi, että suomalaiset ovat tunnetusti verkkopalveluiden suurkuluttajia. Netin vedonlyöntitoimistot eivät tee tässä asiassa siis poikkeusta.

Vuoden 2019 uudet vedonlyöntisivustot

Veikkauskertoimet.com päivittää kaikki parhaat uudet vedonlyöntisivustot tälle sivulle joka kuukausi. Näin yhdenkään uuden pelisivuston julkaisu ei jää sinulta huomaamatta, kun seuraat listaustamme aktiivisesti.

Vuoden 2019 mielenkiintoisin tulokas pelimarkkinoille lienee kauan odotettu Speedybet vedonlyöntisivu, joka on uhonnut mullistavansa netin pelimarkkinat poikkeuksellisen tyylikkäällä pelialustalla ja pelaajille tarjottavilla etuisuuksilla. Suomalaisille uusista sivustoista mainittakoon esimerkiksi 888Sport ja ReloadBet, jotka tarjoavat suomalaispelaajille huippuluokan kertoimet ja laajan kohdevalikoiman.

Markkinoille tulee varmasti muutama muukin uusi vedonlyöntisivusto vuoden 2019 aikana, joten vedonlyöntimaailma elää jännittäviä aikoja!

Alla näkyvä mielenkiintoinen englanninkielinen video havainnollistaa miten netin vedonlyönti käytännössä toimii.

speedybetbonus