Yobetit

Yobetit - 150€ vedonlyöntibonus

8

Bonukset

7.5/10

Kohdevalikoima

8.5/10

Kertoimet

8.0/10

Tykkäämme

  • Mehevä 150€ ensitalletusbonus
  • Uusi sivusto suomalaisille
  • Laaja kohdevalikoima

Emme tykkää

  • Korkea bonuksen kierrätysvaatimus

Yobetit vedonlyönti

Yobetit on vuonna 2012 perustettu vedonlyöntisivusto, joka aukesi suomalaispelaajille kuitenkin vasta vuonna 2018. Yobetit tarjoaa uusille pelaajilleen mehevän 150€ ensitalletusbonuksen, joka on yksi vedonlyöntisivustojen korkeimmista ensitalletusbonuksista.

Yhtiö tarjoaa suomenkielisillä sivuillaan vedonlyönnin ohella myös lottoa, ja sivustolla voit osallistua Eurojackpotin arvontoihin betsaamisen ohessa.

Yobetit.com on rekisteröity Maltan peliviranomaisten toimesta, eli kyseessä on turvallinen ja suomalaisille verovapaa pelisivusto.

Yobetit vedonlyöntibonus

Yobetit vedonlyöntibonus on 150% ensitalletusbonus 150 euroon saakka. Bonuksen saat tilillesi käyttämällä bonuskoodia WB150.

Tervetuliaisbonus ja alkuperäinen talletus tulee kierrättää peräti 10 kertaa, ennen kuin sillä ansaitut voitot on mahdollista kotiuttaa. Korkea kierrätysvaatimus laskeekin tämän bonuksen arvoa. Toisaalta bonuksen suuruus mahdollistaa isompien panosten asettamisen ja näin ollen nopeamman kierrättämisen.

Kun kierrätät Yobetin bonusta, niin sinun tulee asettaa vedot mimimikertoimella 1,75. Tätä matalampia kertoimia ei lasketa bonuksen kierrättämiseen.

Bonuksen kierrättämiseen on aikaa 7 vuorokautta, jonka jälkeen kierrättämätön bonus mitätöidään.

Lunasta bonus

Bonuskoodi

Käytä bonuskoodia WB150 ensitalletuksen yhteydessä lunastaaksesi 150% ensitalletusbonus.

yobetit_bonus

Kohdevalikoima ja kertoimet

Yobetin sivuilta voit löytää satoja ja satoja vedonlyöntikohteita päivittäin. Lajeista edustettuina ovat tutut ja suursuosiossa olevat jalkapallo, jääkiekko, tennis ja koripallo. Suomalaisista sarjoista mukana ovat ainakin Veikkausliiga ja Liiga, joiden ohella kohteita löytyy usein myös Suomen Mestikseen sekä futiksen ykkösdivariin.

Yobetit on moderni vedonlyöntisivusto, joten valikoimasta on mahdollista löytää myös runsaasti Esports-kohteita. Pelikohteita on säännöllisesti etenkin Starcraftiin, Dotaan, League of Legendsiin ja CS:GO:hon

Yobetin kertoimet ovat vankkaa keskitasoa. Omille vedoilleen saa varsin hyvän vastineen, eli palautusprosentin, vaikka aivan markkinoiden korkeimpia kertoimia Yobetilta harvoin saakaan.

Yobetit Suomi

Yobetit on nyt käännetty myös suomenkieliseksi. Lisäksi sivusto tarjoaa 100% verovapaat voitot suomalaisille, kiitos sen EU-pelilisenssin. Sivustolla on myös mahdollista tehdä kotiutuksia ja talletuksia suomalaisille tutuilla menetelmillä, kuten Nordean ja Osuuspankin verkkopankkimaksuilla.

Sivusto sopii siis suomalaispelaajille erinomaisesti.

Rahansiirrot ja asiakaspalvelu

Rahansiirroissa on mahdollista käyttää normaaleja pankki- ja luottokorttisiirtoja, sekä eri nettilompakkopalveluita. Näistä suosituin on Skrill.

Voittoja nostaessa on hyvä huomioida, että voit tehdä nostoja 500€ arvosta per viikko. Lisäksi voit tehdä ainoastaan yhden ilmaisen kotiutuksen per kuukausi. Muista kotiutuksista peritään 2% komissio. Muistathan että saat aina nopeat ja maksuttomat kotiutukset, kun pelaat nettikasinoilla ilman pelitiliä.

Sivuston asiakaspalveluun saat helpoiten yhteyden sähköpostitse [email protected] Lisäksi sivusto vastailee kysymyksiin Facebookissa ja Twitterissa sekä puhelimitse. Sivustolta ei valitettavasti ainakaan vielä löydy live-chattia.

Yobetit kokemuksia ja arvostelu

Yobetit.com on suomalaisille vielä hivenen tuntemattomampi vedonlyöntisivusto, mutta se on ehdottomasti kokeilun arvoinen tulokas pelimarkkinoilla.

Veikkauskertoimet.comin kokemukset tästä sivustosta ovat hyvät. Vedot on helppo asettaa, asiakaspalvelu toimii jouhevasti ja voitot saapuivat nettilompakkoon jo muutamassa tunnissa.

Kehityskohteina mainittakoon live-chatin puuttuminen, korkeat bonuksen kierrätysvaatimukset sekä 500 euron viikoittainen voittojen nostoraja.

Kokonaisuudessaan kyseessä on kuitenkin luotettava ja pirteä tulokas suomalaisilla pelimarkkinoilla. Sivustoa suosittelemme kokeilemaan ainakin 150€ tervetuliaisbonuksen verran, jonka saat käyttöösi vaikka heti!

Lunasta bonus