14 elo 2019 · 2 minuuttia

Valioliigan voittajaveto – Mikä joukkue voittaa Valioliigan 2019 / 2020?

valioliigan_voittajaveto

Englannin Valioliigan kausi 2019  / 2020 käynnistyy 10. elokuuta ja Valioliigan voittajaveto käy jo kuumana. Mutta mikä joukkue voittaa Valioliiga kaudella 2019 / 2020?

Manchester City on hallitseva Valioliigan mestari, mutta viime kaudella se joutui kamppailemaan mestaruudesta viimeiselle kierrokselle saakka, kun Liverpool jäi lopulta sen taakse vaivaisen 1 pisteen erolla. City ja Liverpool ovat ylivoimaiset voittajasuosikit myös tulevalla kaudella.

Seuraavassa esittelemme Valioliigan voittajavedon kertoimet sekä pelivalintamme tulevaksi mestariksi. Valioliigan virallisen otteluohjelman ja joukkueet löydät sen sijaan Valioliigan kausioppaastamme.

Valioliigan voittajavedon kertoimet

Vedonlyöntiyhtiöiden suosikit Valioliigan mestariksi ovat tutut Manchester City ja Liverpool. Tämä näkyy myös kertoimissa, sillä korkein saatavilla oleva kerroin Cityn mestaruudelle on 1,55, jonka löydät Energybetin sivuilta.

Liverpoolin korkein kerroin löytyy tällä hetkellä Leo Vegasin sivuilta, joka tarjoaa viime kauden kakkoselle varsin mukavan 3,75 kertoimen. Kaikki Valioliigan voittajavedon kertoimet löydät alla näkyvästä taulukosta:

Valioliigan voittajavedon pelivihje

Valioliigan ennakkosuosikit ovat selvät, mutta joukkueiden motivaatiotasoa Valioliigan voittamiseen kannattaa tarkastella ennen vedon asettamista. Manchester City on voittanut Valioliigan kaksi kertaa putkeen, mutta seuran omistajat ja kannattajat janoavat kuumeisesti menestystä Mestarien liigassa. Pep Guardiolan aikakautta Cityssa ei voida pitää onnistuneena ennen Mestarien liigan voittoa.

Liverpool sen sijaan voitti sensaatiomaisesti Mestarien liigan viime kaudella, mutta sen edellisestä Englannin mestaruudesta on kulunut jo 20 vuotta. Liverpoolille Valioliigan voitto on siis kauden 2019 / 2020 ykköstavoite. Tämä kruunaisi myös Jurgen Klopin upean urakan Liverpoolissa.

Liverpoolille saa myös mukavan 3,75 kertoimen, vaikka se hävisi Citylle viime kaudella vain pisteellä. Liverpoolin joukkue on myös pysynyt identtisenä viime kaudesta, jolloin se esitti ajoittain upeaa jalkapalloa sekä Valioliigassa että eurokentillä.

Muista isoista joukkueista Chelsea on jälleen uuden managerin alaisuudessa, kun seuralegenda Frank Lampard otti vetovastuun kesällä. Manchester Unitedin rakennusprosessi on sen sijaan vielä vaiheessa ja Tottenham sekä Arsenal eivät ole vielä riittävän tasaisia haastamaan kahta kärkiseuraa mestaruustaistelussa.

Meidän vihjeemme Valioliigan voittajavedoon on Liverpool, jonka motivaatio ja laadukas rosteri tekevät 3,75 kertoimesta oivan pelivalinnan.

Liverpool voittaa Valioliigan – 3,75 @ LeoVegas.com

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ovat sen sijaan olleet Jonin kiinnostuksen kohteita jo yli 20 vuoden ajan ja hän seuraakin vedonlyöntiyhtiöiden ja nettikasinoiden kehittymistä aktiivisesti. Vedonlyönnin kohteissa Joni suosii etenkin jalkapallon vedonlyöntiä ja F1-vedonlyöntiä.