Vetojen seiftaus – miten suojata vedot viime hetken tappioilta?

Vetojen seiftaus – eli turvaaminen on vedonlyöntisijoittajien laajalti käyttämä tapa, jonka avulla voit välttää esimerkiksi viime hetkien maalien aiheuttamat tappiolliset vedot.

Vetojen seiftaamiseen on muutamia eri tapoja, joista yleisin on vedonlyöntitoimistojen tarjoama cash out -toiminto. Vetoja on mahdollista seiftata myös ns. vastavedoilla kesken ottelun. Seuraavassa kerromme 3 parasta vinkkiä vetojen suojaamiseen!

1. Cashout ja suojausvedonlyönti

Cashout -toiminnolla vetojen voitot on mahdollista kotituttaa ennen ottelun päättymistä. Cashout on käytössä ainakin Unibetin ja Expektin sivuilla. Tekemällä cashoutin saat osan vedon voitosta itsellesi. Voiton suuruus riippuu siitä, kuinka paljon ottelua on jäljellä ja mikä on ottelun tilanne cashoutin hetkellä.

Vaikka cashoutin käyttäminen pienentää voitto-osuutta, niin se on varsin hyödyllinen toiminto etenkin jalkapallossa, jossa vedot menevät usein pilalle lisäajalla tulevien maalien seurauksena.

On hyvä huomioida, että cashout ei ole käytössä kaikilla vetomuodoilla eikä välttämättä edes kaikissa kohteissa. Cashout -toiminnon saatavuus kannattaa aina tarkistaa sivuston asiakaspalvelulta.

Alla näkyvä video selittää Expektin cashoutin toimintaperiaatteen.

2. Vetojen suojaaminen päällekkäisillä vedoilla

Suojausvedot (englanniksi cover bet) on mahdollista tehdä myös päällekkäisillä vedoilla. Tässä tapauksessa ennen tapahtumaa asetettu veto suojataan kesken ottelun vastavedoilla. Tämä strategia toimii erinomaisesti etenkin altavastaajavedoissa, kun olet asettanut selkeää altavastaajaa suosivan vedon ennen ottelua. Altavastaajavedoissa vedon voitollinen suojaaminen voi onnistua jo ottelun alkuvaiheessa, mikäli altavastaajajoukkue iskee ottelun avausmaalin.

Suojausvedonlyönti toimii hyvin myös erilaisten voittajavetojen kohdalla. Lyödessäsi vetoa esimerkiksi Wimbledonin tennisturnauksen voittajasta, saata päästä tilanteeseen, jossa voit suojata vedon esimerkiksi finaalivaiheessa.

Suojausvedonlyönti toimii hieman samalla tavalla kuin arbitraasivedonlyönti. Arbitraaseissa tulee kuitenkin etsiä erovaisuuksia eri vedonlyöntiyhtiöiden kertoimissa, kun taas suojausvedonlyönnissä voit suorittaa päällekkäiset vedot saman vedonlyöntisivuston kertoimilla.

3. Valitse oikea pelisivusto vetojen suojaamiseen

Vetojen suojaaminen ei ole välttämättä mahdollista kaikilla sivustoilla. Osalla pelisivustoista ei ole käytössä cashout toimintoa, jonka lisäksi päällekäisiä vetoja voidaan rajoittaa säännöissä ja ehdoissa. Lisäksi osa sivustoista ei reagoi ottelun tai tapahtuman muutoksiin yhtä vahvasti, jolloin kertoimet eivät anna mahdollisuutta vetojen seiftaamiseen ja voittojen varmistamiseen.

Voit valita cashout -pelisivuston alla näkyvästä taulukosta, jota päivitämme säännöllisesti uusilla sivustoilla.

Cashout-sivustot

ArvosteluBonusPelaamaan

NetBet

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Casino Winner

100% bonus 25€ astiPelaa nyt

Betser

10€ ilmaista pelirahaaPelaa nyt

Betway

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Betsafe

100% bonus 200€ astiPelaa nyt

Betsson

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Nordicbet

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Comeon

100% bonus 300€ astiPelaa nyt

Mobilebet

Talleta 300€ pelaa 600€Pelaa nyt

Bethard

100% bonus 100€ astiPelaa nyt

Guts

50€ riskitön vetoPelaa nyt

Leo Vegas

50€ bonus + 10€ ilmaisvetoPelaa nyt

Mr Green

100% kerrointehostusPelaa nyt

Yobetit

150% bonus 150€ astiPelaa nyt

Expekt Suomi

100% bonus 50€ astiPelaa nyt

Redbet

100€ ilmaisvedotPelaa nyt