Vetovihjeet Norwich – Manchester United 27.10.2019 (kello 18:30)

Teemu Pukin Norwich City isännöi sunnuntain Valioliigan kierroksella surkeasti kautensa aloittanutta Manchester Unitedia.

Sarjanousija Norwich on hyytynyt lupaavan alkukautensa jälkeen, ja viimeisestä neljästä ottelustaan joukkue on saanut kerättyä vain yhden pisteen. Manchester United ei ole sen sijaan onnistunut voittamaan viidessä edellisessä Valioliigan ottelussaan kertaakaan.

Kumpi joukkue kääntää heikon vireensä Carrow Roadilla sunnuntaina? Lue vetovihjeet otteluun alapuolelta!

Osuuko Pukki sunnuntaina?

mrgreen_ensibonus_ilmainen

Kuusi maalia Valioliigassa tällä kaudella iskenyt Kotkan ylpeys Teemu Pukki ei ole osunut maalipuiden väliin edellisessä neljässä Norwichin ottelussa. Maalinteko on ollut joukkueelle muutoinkin vaikeaa, sillä edellisessä neljässä ottelussa joukkue on iskenyt vain yhden maalin. Maajoukkueessa loistanut Pukki voi kuitenkin hyvinkin päästä sunnuntaina maalin makuun heikkovireistä Unitedia vastaan.

Maalinteko- ja hyökkäyspään ongelmat ovat värittäneet myös vierasjoukkue Manun alkukautta. Punaiset paholaiset ovat heiluttaneet maaliverkkoja yhdeksässä Valioliigaottelussa vaivaiset 10 kertaa. Näistäkin maaleista peräti 4 syntyi avauskierroksen Chelsea-ottelussa.

Vaikka Norwichin puolustuspelaaminen on ollut heikkoa, niin United tuskin tulee maaleilla mässäilemään tässäkään ottelussa.

Unitedin hyökkäyspeliä heikentää entisestään keskikenttäpelaaja Paul Pogban poissaolo, joten ottelusta voidaankin povata vähämaalista ja tasaväkistä. Alle 2,5 maalin tulokselle saa myös yllättävän korkean kertoimen ottelun alla, joten se kelpaa pelikupongille mainiosti.

Vetovihje:

Alle 2,5 maalia – 2,12 @ Mr Green

Lyö veto tästä