14 huhti 2019 · 2 minuuttia

Euroviisujen vedonlyönti 2019 – Lue vetovinkit!

euroviisujen_vedonlyonti

Vuoden 2019 euroviisut järjestetään Israelin pääkaupungissa Tel Avissa ja Euroviisujen vedonlyönti käy jo kuumana.

Euroviisuihin osallistuu tänä vuonna 41 maata, jotka tavoittelevat Euroviisujen voittoa. Finaaliin pääsevät automaattisesti 5 isoa maata, Iso-Britannia, Ranska, Saksa, Italia, Espanja sekä viime Euroviisujen voittaja Israel.

Semifinaaleista mukaan pääsee vielä 10 kustakin semifinaalista, joten yhteensä Euroviisujen finaalissa nähdään 26 maata.

Euroviisujen vedonlyönti & voittajaveto 2019

Euroviisujen voittajavedossa on tänä vuonna yksi selkeä suosikki. Hollannin edustaja Duncan Laurence on vakuuttanut Euroviisukansan sekä vedonlyöntiyhtiöt vahvalla balladi-biisillään.

Hollannin Euroviisuvoitolle saat markkinoiden korkeimman kertoimen 2,40, kun lyöt vetoa 888Sportin sivuilla.

Muita Euroviisujen voittajasuosikkeja ovat kestomenestyjä Ruotsi, Venäjä ja Sveitsi. Mahdollisina mustina hevosina pidetään Maltaa, Islantia ja Kreikkaa.

Suomi ei vastaavasti lukeudu suosikkeihin tänäkään vuonna, sillä esimerkiksi Mobilebet tarjoaa Suomen euroviisuvoitolle mehevän 151 kertoimen.

[ninja_tables id=”1761″]

Euroviisujen vedonlyönnissä on hyvä huomioida, että kyseessä on eduskuntavaalien tapaan äänestys. Kaikkien maiden pisteet lasketaan yhteen, jonka jälkeen kilpailussa huomioidaan myös tuomariraadin äänet, jotka voivat vielä muuttaa lopputulosta.

Yleisesti ottaen Euroviisujen voittajavedossa kannattaa suosia maita, joiden biisit tuntuvat olevan suosituimpia esimerkiksi Youtubessa ja Spotifyssa.

Meidän pelivalintamme Euroviisujen voittajavetoon on Sveitsi, jonka mukaansa tempaava kappale on kerännyt paljon huomiota sosiaalisessa mediassa. Sveitsille saa myös mukavan 9 kertoimen 888Sportin sivuilla, vaikka kyseessä on yksi ehdottomista ennakkosuosikeista.

Sveitsi voittaa Euroviisut – 9,00 – 888Sport.com

[maxbutton id=”4″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/888sport” text=”Lyö vetoa 888Sportilla” ]

Euroviisujen muut vedonlyöntikohteet

Voittajavedon ohella Euroviisuissa on tarjolla monia muitakin vedonlyöntikohteita. NordicBetin sivuilla voit lyödä esimerkiksi vetoa yksittäisen maan menestymisestä tai finaalipaikasta. Suomen finaalipaikalle saa tällä hetkellä kertoimen 3,00 NordicBetin sivuilla.

Yllättääkö Daruden Look Away -kappale selviytyen aina finaalivaiheeseen asti?

Suomi_euroviisujen_finaali

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/nordicbet1″ text=”Lyö vetoa NordicBetilla” ]

Euroviisujen aikataulu

Euroviisut alkavat tiistaina 12. toukokuuta ensimmäisellä semifinaalilla. Toinen semifinaali järjestetään torstaina 14. toukokuuta. Euroviisujen voittaja ratkeaa lauantaina 16. toukokuuta järjestettävässä finaalissa.

Suomen edustaja Darude esiintyy ensimmäisessä semifinaalissa tiistaina. Semifinaalin lähetys alkaa Ylen kanavilla kello 22:00.

Kirjoittaja

Joni Oinonen

Bio

Joni on toiminut kansainvälisellä rahapelialalla jo vuodesta 2015 saakka. Vedonlyöntisivustot ovat sen sijaan olleet Jonin kiinnostuksen kohteita jo yli 20 vuoden ajan ja hän seuraakin vedonlyöntiyhtiöiden ja nettikasinoiden kehittymistä aktiivisesti. Vedonlyönnin kohteissa Joni suosii etenkin jalkapallon vedonlyöntiä ja F1-vedonlyöntiä.