14 touko 2019 · < 1 minuutti

Suomi vs Kanada – Pelivihje (10.05.2019 kello 17:15)

jääkiekon_mm_2019_vetovihjeet

Suomi aloittaa Jääkiekon MM-kisat mielenkiintoisella ottelulla Kanadaa vastaan.

Kanada on ollut perinteisesti Suomelle hankala vastus, mutta kykeneekö nuori ja nälkäinen leijonalauma yllättämään jääkiekon emämaan kisojen avausottelussa?

Kanada on saanut kasaan jälleen nimivahvan ryhmän, jonka keulakuvina loistavat John Tavares, Mark Stone, Sean Couturier ja Matt Murray. Kaikki Kanadan MM-joukkueen pelaajat tulevat totuttuun tapaan NHL-jäiltä, kun taas Suomen joukkueessa on vain kaksi viime kaudella NHL:ään pelannutta pelaajaa.

Suomi lähtenee ennakkoluulottomasti avausotteluun

ilmaisveto_suomen_otteluihin

Viime vuoden MM-kisoissa Suomi kaatoi alkulohko-ottelussa Kanadan tylysti maalein 5-1 ja Suomen kokemattomalla joukkueella ei ole tänä vuonna mitään hävittävää Slovakian MM-kisoissa, sen verran matalalla joukkueen menestysodotukset ovat.

Suomen joukkueesta ei löydy suuria tähtiä, joten joukkue- ja maalivahtipelaaminen noussee jälleen suureen rooliin näissäkin kisoissa. Suomi pyrkinee pitämään ottelut mahdollisimman vähämaalisina, sillä joukkueesta ei löydy viime vuodesta poiketen juurikaan maalintekopotentiaalia.

Suomi lähtee otteluun hivenen paremmin valmistautuneena, sillä harjoitusottelut sujuivat joukkueelta hyvin ja joukkue on ollut koossa jo pidemmän aikaa. Yllätyssauma on siis ehdottomasti olemassa. Suomen yli 5 kerroin antaa pelivalintaan oivan perusteen. Odotusarvona on vähämaalinen ottelu, jossa Suomi saattaa yltää kisojen ensimmäiseen yllätykseen.

Pelivihje Suomi – Kanada:

Alle 4,5 maalia (varsinainen peliaika) – 2.25 @ NordicBet

Suomi voittaa – 5.25 @ NordicBet

[maxbutton id=”6″ url=”https://www.veikkauskertoimet.com/siirry/nordicbet1″ text=”Lyö vedot NordicBetilla” ]

Kirjoittaja

Jussi Alanen Päätoimittaja

Bio

Jussi on Veikkauskertoimet.comin päätoimittaja, joka aloitti urheiluvedonlyönnin pelaamisen ja seuraamisen jo 1990-luvulla. Urheiluvedonlyönnin ohella Jussi pelaa kasinopeleistä etenkin blackjackia sekä Gonzo's Quest -kolikkopeliä.